Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dilema inchidere centralizata-alarma aftermarket

Vizitator gabriel03

Postări Recomandate

Vizitator gabriel03

. salutare. doresc putin ajutor de la cei ce se pricep la electronica .detin un auto chevrolet aveo cu inchidere centralizata din cheie-deci fara telecomanda. am montat o alarma autopage rs900 lcd cu motoras separat in usa sofer,care este actionat de alarma prin 2 fire si legat la tija blocare usa.acum eu vreau sa desfiintez acel motoras,sau acel dispozitiv tip intrerupator din yala.am desfacut yala fata sofer si am descoperit urmatoarele. desi am inchidere centralizata ,nu am motoras in yala,ci un fel de intrerupator care pune la masa 2fire de +. ramanand permanent pus la masa (atat la inchis cat si la deschis) di aceasta cauza eu neputand pune un asemenea buton precum colegii de mai sus. deci eu am 3 fire :2 de + si unul de -. cele de + sunt permanente. acum doresc sa intreb pe cei ce se pricep. cum pot pune motorasul de la alarma la firele masinii ,sau ce solutie pot gasi pentru a anula a cel intrerupator enervant ? atasez o poza

post-44100-139829711984_thumb.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Imagini postate

Vizitator gabriel03

mai precis doresc sa scot acel intrerupator din yala si sa conectez firele inchiderii centralizate ( doua fire + permanent si unul -) la motorasul de inchidere centralizata -care primeste comanda prin 2 fire de la alarma. doresc aceasta modificare ca ulterior sa montez un buton in bord de inchidere deschidre usi,ceea ce acum imi este imposibil ( am montat butonul respctiv ,dau comanda pentru inchis -deschis,dar modulul de comfort le redeschide sau inchide in functie de cum este pozitia intrerupatorului din yala sofer. ca al naibii intrerupator nu atinge +- si sa ramana pe neutru ci ramane conectat mereu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări