Vizitator ovi47 Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Salut,Doresc sa cumpar un calculator si am gasit doua modele cu aceleasi componente diferite fiind doar procesoarele. Unul este cu procesor I3 3240 fara Embedded Options Available,iar altul cu procesor I3 3220 cu Embedded Options Available.Nu ma deranjeaza diferenta minora de frecventa.Mentionez ca ambele au memoria de 4G iar placa video de 2G.Va rog sa-mi dati un sfat pe care sa-l achizitionez.Lucrez toata ziua la el(program de gestiune,putine filme,foarte putin jocuri) si imi doresc un calculator pe care sa-l pot folosi cativa ani fara probleme de upgrade.Va multumesc Link spre comentariu
piglett Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Embedded Options Available se refera la faptul ca procesorul este disponibil si ca BGA, adicatelea exista o versiune care se poate lipi pe placa de baza si se renunta la soclu.diferentele intre cele doua sunt inexistente cu exceptia frecventei.oricare e ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum