Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat alegere procesor

Vizitator ovi47

Postări Recomandate

Salut,Doresc sa cumpar un calculator si am gasit doua modele cu aceleasi componente diferite fiind doar procesoarele. Unul este cu procesor I3 3240 fara Embedded Options Available,iar altul cu procesor I3 3220 cu Embedded Options Available.Nu ma deranjeaza diferenta minora de frecventa.Mentionez ca ambele au memoria de 4G iar placa video de 2G.Va rog sa-mi dati un sfat pe care sa-l achizitionez.Lucrez toata ziua la el(program de gestiune,putine filme,foarte putin jocuri) si imi doresc un calculator pe care sa-l pot folosi cativa ani fara probleme de upgrade.Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• piglett

1

Top autori în acest subiect

Embedded Options Available se refera la faptul ca procesorul este disponibil si ca BGA, adicatelea exista o versiune care se poate lipi pe placa de baza si se renunta la soclu.diferentele intre cele doua sunt inexistente cu exceptia frecventei.oricare e ok.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări