Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce imprimanta laser sa iau pentru cablaje ??

XAN77

Postări Recomandate

vreau sa-mi iau imprimanta laser ca nu se mai poate :smt003 si nu stiu daca exista ceva restrictii in cazul modelelor, evident ca vreau sa ies ieftin da sa mearga scopului propus, adica sa printeze ok pe foi de reviste ca sa pot face cablaje (mentionez ca imi trebuie pentru metoda pnp ca pentru foto am un inkjet care merge f. bine) si sa nu mai depind de altii ca in ultimu timp nu mai am unde printa. Am vazut ca sunt destul de ieftine, putin peste 3 mil. modelele SAMSUNG ML1610 USB1.1 (memorie 2MB) si XEROX PHASER 3116 USB 2.0 memorie nespecificata pe siteul magazinului. Ce parere aveti, nici sa nu dau banii aia din toata saracia mea :smt003 si sa nu pot face treaba, deaia va intreb ca sa imi cumpar linistit si apoi sa pot :partyman: linistit

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

4

• paul

2

• yo5oqa

2

• luc

1

Top autori în acest subiect

Si eu am vrut sa-mi iau una, dar pina atunci am incercat cu deskjet obisnuita pe foi de xerox pe care apoi (dupa imprimare) le dau cu spray "Transparent" ... si merge fara probleme....later edit...Sorry, abia acum am vazut ca vrei pt. PNP, nu foto.

Link spre comentariu

deci imi trebuie imprimanta laser pentru metoda pnp, adica fieru decalcat si transpun toneru de pe hartie pe placa. Nu imi trebuie pentru metoda foto, ca pentru foto am imprimanta inkjet care merge f. bine .

Link spre comentariu

un sfat de la stan patitu:nu cumva sa iti iei laser ieftin 3......6mil,ca o sa il iei degeaba.(eu am patit-o si nu numai,dar toate jafurile ieftine din mag sunt zgarcite la toner si nu ai ce le face...mai am un samsung nou care zace degeaba..)cumpra daca vrei ptr metoda pnp un xerox la mana a doua ,findca acestea nu sunt asa zgarcite cu tonerul

Link spre comentariu

Eu lucrez cu o imprimanta HP Laserjet 1022 si sunt extrem de mutumit de felul cum ies cablajele. Este adevarat ca lucrez cu folii transparente si cu "Pozitiv 20". Setez cantitatea de toner la maxim si folosesc printarea pe 600 DPI. Expunerea o fac cu tuburi neon speciale. Timpul de expunere, la mine, este de max. 2 minute.Iata dovada:

Link spre comentariu

Si eu am vrut sa-mi iau una, dar pina atunci am incercat cu deskjet obisnuita pe foi de xerox pe care apoi (dupa imprimare) le dau cu spray "Transparent" ... si merge fara probleme....later edit...Sorry, abia acum am vazut ca vrei pt. PNP, nu foto.

ce e spray 'transparent'. sunt interesat ca eu am inkjet acasa si nu as lua una laser?
Link spre comentariu

Nu cred ca e valabil ca toate imprimantele ieftine nu se potrivesc scopului. Eu am facut cablaj cu foaie de revista chip printata la un amic la un Samsung ML1520 si mi-a iesit foarte bine si el o foloseste tot pentru pnp dar cu folii speciale pnp si a facut o gramada de cablaje. Ieri era sa ma pacalesc, am fost la cineva sa probez ca sa cumpar un Samsung ML1610, ca sa vad cu ochii mei cum arata o foaie de revista printata cu imprimanta aia dar am incercat 2 foi si pe ambele le-a blocat inauntru infasurandu-se pe tamburu ala verde aproape ca i-am stricat imprimanta lu ala. Oricum ma bucur ca am probat si un lucru e sigur nu imi voi cumpara una noua ca s-ar putea sa o tin in vitrina, asa ca SH pe probatea merge bine nu la gara :smt003 . Ca exemplu pun poza cablajului facut cu foaia de Chip la samsungu respectiv, imprimanta ieftina unde toneru s-a depus 100% fara probleme .

Link spre comentariu

Din lipsa de bani si ca sa imi fac mana, mi-am luat in luna aprilie anul 2006 , un SH, HP LaserJet6P,cu 1.7 mil. Culmea e ca sunt multumit de cum imi iese. Atat la trasee cat si al AST. Si nu ma mai gandesc sa o schimb. Evident ca o folosesc la 600 dpi. Sunt necesare niste probe, sa te obisnuiesti cu un anumit tip de hartie, cu fierul de calcat....Chiar, desi fierul are regulator, mi-am facut si unul cu tiristor+diac, schema clasica..O idee utila dupa... este sa nu incerci sa smulgi foaia. Cel mai bine este sa folosesti apa calda.Barfa Colegii au facut niste figuri cand au vazut si AST-ul pus pe cablaj..

Link spre comentariu

Eu le fac cu o imprimata OKI 10 EX luata SH de vreun an pe folie transparenta pentru laser, nu am nimic de reprosat la ceea ce iasa, , numai ca trebuie lasat sa se raceasca de tot cablajul dupa ce l-am dat cu fierul si dupa sa trag jos folia ca altfel se dezlipeste tonerul. Cu hartie simpla am incercat dar nu mi-a prea placut ce a iesit.Iar pentru cablaje mai complexe folosesc metoda foto

Link spre comentariu

am gasit la cineva o imprimanta laser LEXMARK E-230 care o vinde cu 2 mil. zice ca a incercat foi de revista si merge, oricum voi proba si eu cand ma duc s-o iau, ce parere aveti de modelu ala, o cunoaste careva ? cum sta cu incarcarea, se desface usor cartusu pentru bagat toner ?

Link spre comentariu
Vizitator c_marius

ORICE IMPRIMANTA E BUNAcu astea ma lupt in fiecare zi... :snakeman: iar ca sa folositi pentru cablaje cumparati`va un flacon de toner PELICAN special pentru imprimanta folosita.....si un spray care este 50RON se numeste Density toner (FOR FAST TONER BLACKENING) si sa vedeti dupa aceea ce contrast o sa aveti la orice fel de metoda fie folie transparenta fie folie Press and Peel.Daca vrei va pot da documentatie despre cum se incarca orice fel de cartus toner...moca... :supz: bafta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări