YO7DIG Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Va salut cu stima domnilor, as avea o intrebare daca nu deranjez , vreau sa inscriu un PIC16F886 cu un JDM facut de mine , cu acesta am inscris multe microcontrolere, varianta cu soclu zif cu 40 de pini pe el, din pacate Win Pic 800 nu il recunoaste si nici niu il gasesc in lista din program, ce ma sfatuiti ?. am incercat si cu alte programe si nu am reusit ...sanatate si stima Mihai/YO7DIG Link spre comentariu
mars01 Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Din pacate pe masura ce timpul trece, problemele de genul acesta vor fi tot mai dese. Probabil ca a venit timpul sa investiti o suma modica intr-un programator PIC mai performant. Cel putin un Pic Kit 2. Parerea mea. Link spre comentariu
YO7DIG Postat Noiembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Aveti dreptate dar totusi nu cred ca e de vina programatorul, am programat multe microcontrolere cu 28 de pini, integratul asta nu e in lista Win Pic 800, cred ca mai trebuie sa incerc alte programe ... Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Incearca si cu acest soft (care are in lista 16F886!) : http://picpgm.picprojects.net/download.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum