marius_3004 Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Daca inseriez doi varistori de ex de 130v voi obtine un varistor de 260v? Link spre comentariu
puriu Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Da. Mai sigur este daca se pune si cate un rezistor de 1M paralel pe fiecare. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Multumesc,asta voiam sa stiu. Link spre comentariu
Darden Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 Va salut! Vechi subiectul…dar, ma intrebam daca legam in paralel 2 varistori, vom obtine injumatatirea tensiunii de lucru? Am nevoie de un varistor la 130 VAC, dar nu am asa ceva, in schimb, am varistori utilizati la reteaua noastra, de 275! Eficienta va fi aceeasi? Va multumesc! Link spre comentariu
string Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 12 minutes ago, Darden said: Va salut! Vechi subiectul…dar, ma intrebam daca legam in paralel 2 varistori, vom obtine injumatatirea tensiunii de lucru? Am nevoie de un varistor la 130 VAC, dar nu am asa ceva, in schimb, am varistori utilizati la reteaua noastra, de 275! Eficienta va fi aceeasi? Va multumesc! Și dacă legăm în paralel două diode Zenner (identice) nu înjumătățim tensiunea de străpungere? Dar la eclatori? Răspuns: NU! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 2, 2023 Partajează Postat Februarie 2, 2023 1 oră în urmă, Darden a spus: Va salut! Vechi subiectul…dar, ma intrebam daca legam in paralel 2 varistori, vom obtine injumatatirea tensiunii de lucru? Am nevoie de un varistor la 130 VAC, dar nu am asa ceva, in schimb, am varistori utilizati la reteaua noastra, de 275! Eficienta va fi aceeasi? Va multumesc! sa nu care cumva sa faci prostia asta ... tot la 275v ac le vor sari capacele si daca pui 1 singur de 275v ac si daca pui 100 in paralel ... ia si cauta de 130v ac , ca nu costa o avere asa ceva ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum