traianpop Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Un amic si-a luat tableta noua, de la Cosmote(nu stiu modelul)Exista soft GPS gratuit pentru tablete? Sau exista soft GPS care sa fie integrat(sau downloadat) in pretul abonamentului?Recunosc, sunt novice in domeniul tablete.PS: pe desktop-ul tabletei e un navigator preinstalat, dar cere licenta..., apeland serviciu clienti.Serviciu ...la care nu e nimeni de serviciu! Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 cel mai bun si mai ieftin soft de navigatie e SYGIC , descarci aplicatia de pe ... ai 7 zile de proba , apoi daca vrei sa-l cumperi treaba ta , alte nazbatii gratis dar mai proaste gasesti tot pe "store" . preturi la harti aici : http://www.sygic.com/en/android:buy-now Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Daca tableta are Android o sa gasesti pe internet iGO pentru acesta. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 recomand tot iGo .am mers de la Tulcea la Hunedoara cu igo instalat pe un telefon cu android si nu am avut nicio problema de orientare, plus ca nu foloseste trafic de date Link spre comentariu
traianpop Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Asa e, am rezolvat cu IGO. Multumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum