Vizitator RubenFerol Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Caut si eu cateva metode eficiente pentru a scoate niste ciubucuri, in timpul liber. Poate cateva sugestii de job-uri part-time? Link spre comentariu
Electronicserver Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Taximetrist !Merge ? Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Foarte interesant subiect.Pentru a face taximetrie in timpul liber nu iti trebuie licenta? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Am vazut ca e la moda ,meseria de ,, promoter '' !! Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Sau "meseria" de reprezentant Avon.In timpul liber spui la prieteni,colegi etc despre produse si daca lumea da comanda primesti si tu ceva. Link spre comentariu
costinium6 Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 depinde ce stii sa faci. am un vecin care a facut saltele de plaje pentru sezlonguri, si a facut 40 000 ron intr-o luna, ce e drept a bagat tare la cusut, a dormit cate 2 ore pe noapte Link spre comentariu
Vizitator RubenFerol Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Promoter, reprezentant avon parca nu mai suna asa de bine ca acum cativa ani. Sunt inginer electronist, deci ma gandeam sa fac ceva in domeniu. Interesanta afacerea cu saltele dar acum parca nu mai e sezonul, iar operatia mea e in aprilie, deci ar cam trebui sa strang pana atunci.Incerc sa evit imprumutul la banca pe cat pot, barem sa am pt ce trai dupa )Ma uitam dupa cateva scheme de decoratiuni de craciun cu leduri. Poate imi puteti da cateva sugestii, chiar sa dezvoltam subiectul. Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Astea cu decoratiunile de craciun/sarbatori se vand ca painea calda.Desi am vreo 10-15 instalatii daca vad una mai "bengoasa" ca a mea fac rost de "buget" si o cumpar.Daca vreti sa construiti instalatii de lumini pentru brad (pentru brad ar fi cel mai bine) v-as sugera ceva cu microcontroller (un pic sau ceva) si trei culori de leduri (rosu,albastru si verde).Idee ar fi ca "jocul" de lumini sa fie cat mai "customizabil" sa poata persoana sa il seteze cum vrea ea,DAR sa si aiba jocuri de lumini stocate in memorie eventual intr-un eeprom. Link spre comentariu
morocanosul Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Cam la cat se ridica pretul unei astfel de instalatii?(la vanzare) Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Bagă-te în freelancing. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Mai întîi studiază piaţa şi clientela din Ploieşti, altfel e totul o simulare.P.S. Corectează-ţi numele oraşului în care stai. Link spre comentariu
Vizitator smartapp_ro Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 depinde ce stii sa faci. am un vecin care a facut saltele de plaje pentru sezlonguri, si a facut 40 000 ron intr-o luna, ce e drept a bagat tare la cusut, a dormit cate 2 ore pe noapteAsta chiar e o idee buna pentru cei care au stuf in jurul lor, si timp liber sa-l "asambleze" in diverse produse. Totul tine de inventivitate! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Mai depinde si de aptitudinile dvs. si de ceea ce v-ar placea sa faceti! Sigur ca foarte mult conteaza locatia in care locuiti. Link spre comentariu
robert1000 Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Prin Bucuresti, cam ce-ar merge? Link spre comentariu
morocanosul Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 (editat) Mai in gluma,mai in serios cred ca "parcagiu""(tine rezervat locul de parcare" este una RENTABILA ! Desigur,va refereati la altceva,dar trebuie cautat ceva de "nisa"",unde nu ai multa concurenta....Desigur,o idee noua...poate fi aur curat! I-ti recomand sa citesti cartea lui Marius Ghenea "Cum sa devii antreprenor de succes! Daca ai urmarit emisiunea "Arena Leilor",ok daca nu cauta pe net.,Gasesti detalii despre Arena Leilor si cei prezenti acolo...Bafta!Cu o idee(buna,exclus free-energy...) poate vei avea noroc... :nas:Printre ei sunt si tipi care chiar se pricep la ce fac,asa ca nu incerca cu You Tube!! Editat Mai 20, 2014 de morocanosul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum