Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum sa fac bani?

Vizitator RubenFerol

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Georgefreerunner

3

• robert1000

2

• morocanosul

2

• Electronicserver

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

depinde ce stii sa faci. am un vecin care a facut saltele de plaje pentru sezlonguri, si a facut 40 000 ron intr-o luna, ce e drept a bagat tare la cusut, a dormit cate 2 ore pe noapte

Link spre comentariu
Vizitator RubenFerol

Promoter, reprezentant avon parca nu mai suna asa de bine ca acum cativa ani. Sunt inginer electronist, deci ma gandeam sa fac ceva in domeniu. Interesanta afacerea cu saltele dar acum parca nu mai e sezonul, iar operatia mea e in aprilie, deci ar cam trebui sa strang pana atunci.Incerc sa evit imprumutul la banca pe cat pot, barem sa am pt ce trai dupa :))Ma uitam dupa cateva scheme de decoratiuni de craciun cu leduri. Poate imi puteti da cateva sugestii, chiar sa dezvoltam subiectul.

Link spre comentariu

Astea cu decoratiunile de craciun/sarbatori se vand ca painea calda.Desi am vreo 10-15 instalatii daca vad una mai "bengoasa" ca a mea fac rost de "buget" si o cumpar.Daca vreti sa construiti instalatii de lumini pentru brad (pentru brad ar fi cel mai bine) v-as sugera ceva cu microcontroller (un pic sau ceva) si trei culori de leduri (rosu,albastru si verde).Idee ar fi ca "jocul" de lumini sa fie cat mai "customizabil" sa poata persoana sa il seteze cum vrea ea,DAR sa si aiba jocuri de lumini stocate in memorie eventual intr-un eeprom.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator smartapp_ro

depinde ce stii sa faci. am un vecin care a facut saltele de plaje pentru sezlonguri, si a facut 40 000 ron intr-o luna, ce e drept a bagat tare la cusut, a dormit cate 2 ore pe noapte

Asta chiar e o idee buna pentru cei care au stuf in jurul lor, si timp liber sa-l "asambleze" in diverse produse. Totul tine de inventivitate!
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Toni Marginean

Mai depinde si de aptitudinile dvs. si de ceea ce v-ar placea sa faceti! Sigur ca foarte mult conteaza locatia in care locuiti.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mai in gluma,mai in serios cred ca "parcagiu""(tine rezervat locul de parcare" este una RENTABILA :da ! Desigur,va refereati la altceva,dar trebuie cautat ceva de "nisa"",unde nu ai multa concurenta....Desigur,o idee noua...poate fi aur curat! :qetrwe  I-ti recomand sa citesti cartea lui Marius Ghenea "Cum sa devii antreprenor de succes! Daca ai urmarit emisiunea "Arena Leilor",ok daca nu cauta pe net.,Gasesti detalii despre Arena Leilor si cei prezenti acolo...Bafta!Cu o idee(buna,exclus free-energy...) poate vei avea noroc... :nas:Printre ei sunt si tipi care chiar se pricep la ce fac,asa ca nu incerca cu You Tube!! :limb:  :rade:

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări