Vizitator bilutza Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 As dori un sfaturi/pareri despre aceste doua scule :DDoresc sa imi achizitionez una dintre ele,dar nu stiu pe care sa o aleg.5.1-ul de la Genius sau home Cinema-ul de la Samsung.Vor fi pentru dormitor muzica(zilnic) si filme ocazional. Tin sa precizez ca la aceste 2 modele m-am oprit,altceva nu ma intereseaza:)1.Genius SW-HF5.1 4600 - are 125 W2.Home Cinema Samsung HT-E330 - are 330WCe mi-ati recomanda? Link spre comentariu
nordix Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Buna...Personal am un sistem HomeCinema 5.1 de la Genius cu boxele din placi de lemn....Pot sa zic ca sunt extreme de multumit de el in ceea ce priveste functionarea si fiabilitatea.....Are un singur inconvenient...adica faptul ca are un panou frontal pe cea mai mare boxa , panou de la care trebuie sa cuplezi manual niste intrerupatoare de la care setezi daca vrei sunetul de la iesirea TV , DVD , ...etc.....Daca vrei un sfat..cauta un sistem pe care aceste setari sa le poti face de la o telecomanda.....( nu stiu daca vreunul din cele 2 sisteme alese de tine au aceasta optiune.)Bafta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum