Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Meniu sevice PT92

stefank

Postări Recomandate

Buna ziua , televizorul cu acest sasiu are probleme pe partea de tuning , gaseste programele in C dar numai pina la CH 18 ( cred ca gaseste ceva si din S ) , de la CH 21 in sus nu gaseste nimic iar daca dau cautare in banda S gaseste aceleasi programe ca in C . Am intrat in service - si la setarile de limite ale benzilor ( TSL , TEL , TSM , TEM , etc ) am gasit ca ar fi setat pentru tuner Orega ( in service manual dintre cele 5 tipuri de tuner ) iar in acest televizor este tuner Samsung , nu stiu la care Option Byte se seteaza modelul tunerului . Am dat un INIT CTV832U dar setarile limitelor benzilor au ramas pt tuner Orega , posibil ca cineva a mai facut resetul sau de la un soc s-a resetat . Va rog sa-mi dati un dump sau setarea Option Byte pentru tuner , procesorul este TDA9381PS/N1/2K0280 , ecran 37 cm la 90 grade , model lipsa eticheta , nume SLX , sursa cu TDA16846 , cadre TDA8356 , sunet TDA7056 . Multumesc anticipat .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefank

1

• zvasile

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări