Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema stabilizator

cobrax2

Postări Recomandate

SalutSunt electronist incepator, va rog un pic de ajutor, daca se poate :)Am un stabilizator de retea cu relee, care a mers ok cativa ani, acum, in ultima vreme incepe sa dea rateuri. La ore random,dar in principiu dimineata, uneori de mai multe ori pe zi, alteori o data la cateva zile, il apuca parkinsonul, se comuta releele incontinuu. perioada poate sa fie de cateva minute, pana la ore. curentul trece mai departe, televizorul merge fara probleme. Nu observ variatii ale curentului la becuri, dar presupun ca or fi ceva variatii, pentru ca altfel ar face incontinuu, nu? Deci presupun ca sau a devenit mai sensibil el, sau chiar se intampla ceva cu reteaua, dar e un pic cam putin probabil...L-am desfacut, nu pare nimic ars in el, asa, la prima vedere. Releele sunt de tip LEG-12. Am vazut ca e in jur de 1-2 lei o bucata, deci as putea sa le schimb daca este cazul.Ceva sfaturi? V-ati mai lovit de asa ceva, care ar putea fi cauza defectului?Merci frumos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cobrax2

3

• en

1

• doru3160

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări