Mark S Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 (editat) Este de inteles, dar eu totusi intrebasem cu ceva timp in urma....Poate vi s-a parut un fleac ce voiam eu, dar daca omul este dispus sa plateasca ptr fleaculu lui...? In fine, nefiind un contract clar, nu pot avea pretentia ca "ati sarit" peste mine. Dar, linkul catre situl dvs nu merge, atunci m-am "aprins" un pic No offence, spor la treaba, sincer spun. Editat Ianuarie 17, 2018 de Mark S Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Buna ziua, Dispuneti de cablaj de grosime mare - 22mm, 25mm sau 27mm ? Link spre comentariu
Aelfo Postat Ianuarie 29, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Pot realiza cablaje pana la 2mm grosime. Link spre comentariu
bmsorin Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 O intrebare, va rog, se poate executa stencil pentru un montaj SMD? (am proiectul) Link spre comentariu
Aelfo Postat Martie 6, 2018 Autor Partajează Postat Martie 6, 2018 PCB Stencil se poate executa , costul variaza in functie de dimensiune, la 100x100mm costul este de aproximativ 120 lei. #rosmarin - ce reprezinta fotografiile postate mai sus ??? Link spre comentariu
Haralambie Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Poate nu mai este de actualitate, dar eu am o intrebare. Daca fac comanda, dau de mancare unui grup romano-chinez sau exclusiv roman? Mai pe scurt, cablajele sunt facute in RO ori ba. Link spre comentariu
Aelfo Postat Iunie 13, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2018 Se pot face atat in Romania cat si in afara. Pretul este identic. Ce anume te nemultumeste de ma intrebi unde sunt facute ? Garantia o ofer eu. Link spre comentariu
Haralambie Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 Vreau produse facute-n romania Link spre comentariu
Aelfo Postat Iunie 14, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2018 Ok, va fac cablajele in Romania, dar masinile sunt fabricate in China. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Recomand cablajele facute de colegul Aelfo! Link spre comentariu
Aelfo Postat Iulie 3, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2018 19 hours ago, DjLeco said: Recomand cablajele facute de colegul Aelfo! Multumesc DjLeco. Mai lucrez pana pe 1 august, apoi 1 luna este pauza. Link spre comentariu
Aelfo Postat Aprilie 30, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2019 Execut cablaje profesionale cu treceri metalizate. Link spre comentariu
Aelfo Postat Aprilie 11, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2020 Revin cu noi oferte de pret. Unde: b = bucati si z = zile. Link spre comentariu
Aelfo Postat Mai 27, 2020 Autor Partajează Postat Mai 27, 2020 Vesti bune, am o noua oferta pentru realizarea de cablaje imprimate. Intre timp, inca un client multumit de calitatea cablajelor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum