Vizitator relucu4 Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Pina la urma varianta 100x150 la 45ron exista sau nu fiindca in lista de preturi descarcata de pe site-ul dvs nu apare dar aici pe forum apare la un momendat. Ma refer la varianta cablaj dublu strat cu gauri metalizate. Cu stima Relu. Link spre comentariu
Aelfo Postat Februarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2016 Pina la urma varianta 100x150 la 45ron exista sau nu fiindca in lista de preturi descarcata de pe site-ul dvs nu apare dar aici pe forum apare la un momendat. Ma refer la varianta cablaj dublu strat cu gauri metalizate. Cu stima Relu. Da, exista, cel mai probabil pe site nu am actualizat. Link spre comentariu
Aelfo Postat Iunie 30, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2016 Pentru anumite urgente, timpul de executie poate sa scada de la 18-20 de zile la 9-10 zile, si se plateste un tarif suplimentar de 300 de lei. In curand o noua grila de taxare (mai avantajoasa). Link spre comentariu
zarra68 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Un cablaj pentru un vumetru leduri tip vumetru cu ace,uite discutzia aici http://www.elforum.info/topic/98456-cu-ce-soft-se-poate-realiza-acest-cablaj/page-2?hl=vumetru&do=findComment&comment=1098509 Si un pretz si timp.Merci Nelu 0732256286 Link spre comentariu
Aelfo Postat Septembrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Scuze, am lipsit o perioada de pe site. Revin cu o noua oferta de preturi pentru cablaje profesionale (cupru pe ambele fete, gauri metalizate, solder si silk): Fisiere necesare: fisiere gerber (dimension, top layer, bottom layer, top solder mask, bottom soldermask, silkscreen (toate cu RS274), holes and drills (EXCELLON),etc.)Preturi pentru dublu placat:> 50x50mm = 8 Lei/buc,> 50x100mm = 12 Lei/buc,> 100x100mm = 20 Lei/buc,> 100x200mm = 60 Lei/buc.Comanda minima este de 10 bucati.Timp de executie: 18-20 zile.Livrare: in functie de preferinta, cu Posta Romana sau curier rapid.Plata se face 50% in avans, restul la livrare.Se acorda reduceri de fidelitate. Link spre comentariu
Aelfo Postat Septembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Proiectez si realizez cablaje imprimate. Montez si lipesc componente electronice smd. Link spre comentariu
Aelfo Postat Octombrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2017 Oferta valabila in continuare. Link spre comentariu
techno-pcb Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Sunt ,,techno-PCB'':M-ai cautat cu ceva timp in urma.Scrie-mi pe adresa mea personala:[email protected] voi rraspunde cat pot de repede. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Am indepartat o postare, o sa va rog sa nu va bagati in seama neintrebati pe topicurile altora. Link spre comentariu
Mark S Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 (editat) Buna, am o intrebare. As dori mai multe cablaje ptr scheme simple in care doar tranzistorii sunt SMD.Nu am proiectat cablajul si aici e intrebarea, daca il puteti proiecta dvs, in conditiile in care contim extrem de putine componente. Dau doar un exemplu aici: Dimensiunile componentelor nu sunt critice ptr niciunul din montajele ce le voi propune, in afara de cei cativa tranzistori SMD. As mai dori, daca se poate ca acelasi montaj (de genul prezentat mai sus) sa poate fi multiplicat pe aceeasi placa de la 4 pana la maxim 8 ori. Alte detalii de proiectare, precum si alte montaje ( mai sunt cateva cu 1 singur CI la care am cablajul proiectat, dar sub forma de poza ) discutam, in caz ca se poate rezolva. As vrea sa adaug ca tocmai multiplicatul pe aceeasi placa e interesul, ptr asta am nevoie de cablaj. Editat Ianuarie 4, 2018 de Mark S Link spre comentariu
Aelfo Postat Ianuarie 12, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Mark S : partea de multiplicat se numeste "panelizare" si se poate face in etapa de proiectare. Pot sa fac proiectarea contracost la orice schema, iar comanda de cablaje trebuie sa fie de minim 10 bucati. Link spre comentariu
Mark S Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 (editat) Multumesc ptr raspuns. Montajele dispuse pe aceeasi placa au legatura intre ele ( adica nu intentionez sa o decupez ulterior). As vrea ceva de gen 2 montaje identice dispuse unul sub altul, apoi ( privind de la stanga la dreapta ) 2 raduri de "patratele" dispuse vertical, (prin reperele astea voi face eu manual legatura intre montaje ) apoi din nou 2 montaje identice dispuse "in oglinda" fata de primele 2, totul pe aceeasi placa. O sa va fac un desen cum trebuie sa arata placa in principiu ( e simplu, conform descrierii ) si un pret ptr 10 bucati + proiectare, orientativ deocamdata. Imi puteti da raspunsul aici ori prin MP. Editat Ianuarie 12, 2018 de Mark S Link spre comentariu
Mark S Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 S-a rezolvat, nu mai e nevoie. Frumos din partea dvs ar fi fost sa nu tineti potentialul client la usa cortului, pana si daca i-o veni randul. Corect din partea mea este sa anunt ca s-a rezolvat. Link spre comentariu
Aelfo Postat Ianuarie 14, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2018 Imi pare rau ca nu am putut raspunde, dar sunt plecat din localitate (este totusi week-end). Mult succes in continuare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum