Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizez cablaje imprimate cu gauri metalizate

Aelfo

Postări Recomandate

Vizitator relucu4

Pina la urma varianta 100x150 la 45ron exista sau nu fiindca in lista de preturi descarcata de pe site-ul dvs nu apare dar aici pe forum apare la un momendat. Ma refer la varianta cablaj dublu strat cu gauri metalizate.

Cu stima  Relu.

Link spre comentariu

Pina la urma varianta 100x150 la 45ron exista sau nu fiindca in lista de preturi descarcata de pe site-ul dvs nu apare dar aici pe forum apare la un momendat. Ma refer la varianta cablaj dublu strat cu gauri metalizate.

Cu stima  Relu.

Da, exista, cel mai probabil pe site nu am actualizat.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Posted Image

Pentru anumite urgente, timpul de executie poate sa scada de la 18-20 de zile la 9-10 zile, si se plateste un tarif suplimentar de 300 de lei.

In curand o noua grila de taxare (mai avantajoasa).

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Scuze, am lipsit o perioada de pe site.

Revin cu o noua oferta de preturi pentru cablaje profesionale (cupru pe ambele fete, gauri metalizate, solder si silk):

Fisiere necesare: fisiere gerber (dimension, top layer, bottom layer, top solder mask, bottom soldermask, silkscreen (toate cu RS274), holes and drills (EXCELLON),etc.)
Preturi pentru dublu placat:
> 50x50mm = 8 Lei/buc,
> 50x100mm = 12 Lei/buc,
> 100x100mm = 20 Lei/buc,
> 100x200mm = 60 Lei/buc.
Comanda minima este de 10 bucati.
Timp de executie: 18-20 zile.
Livrare: in functie de preferinta, cu Posta Romana sau curier rapid.
Plata se face 50% in avans, restul la livrare.
Se acorda reduceri de fidelitate.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna, am o intrebare. As dori mai multe cablaje ptr scheme simple in care doar tranzistorii sunt SMD.
Nu am proiectat cablajul si aici e intrebarea, daca il puteti proiecta dvs, in conditiile in care contim extrem de putine componente. Dau doar un exemplu aici:

ggt.jpg

Dimensiunile componentelor nu sunt critice ptr niciunul din montajele ce le voi propune, in afara de cei cativa tranzistori SMD.

As mai dori, daca se poate ca acelasi montaj (de genul prezentat mai sus) sa poate fi multiplicat pe aceeasi placa de la 4 pana la maxim 8 ori.

Alte detalii de proiectare, precum si alte montaje ( mai sunt cateva cu 1 singur CI la care am cablajul proiectat, dar sub forma de poza ) discutam, in caz ca se poate rezolva.

As vrea sa adaug ca tocmai multiplicatul pe aceeasi placa e interesul, ptr asta am nevoie de cablaj.

Editat de Mark S
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mark S : partea de multiplicat se numeste "panelizare" si se poate face in etapa de proiectare. Pot sa fac proiectarea contracost la orice schema, iar comanda de cablaje trebuie sa fie de minim 10 bucati.

Link spre comentariu

Multumesc ptr raspuns. Montajele dispuse pe aceeasi placa au legatura intre ele ( adica nu intentionez sa o decupez ulterior). As vrea ceva de gen 2 montaje identice dispuse unul sub altul, apoi ( privind de la stanga la dreapta ) 2 raduri de "patratele" dispuse vertical, (prin reperele astea voi face eu manual legatura intre montaje ) apoi din nou 2 montaje identice dispuse "in oglinda" fata de primele 2, totul pe aceeasi placa. O sa va fac un desen cum trebuie sa arata placa in principiu ( e simplu, conform descrierii ) si un pret ptr 10 bucati + proiectare, orientativ deocamdata. Imi puteti da raspunsul aici ori prin MP.

Editat de Mark S
Link spre comentariu

S-a rezolvat, nu mai e nevoie. Frumos din partea dvs ar fi fost sa nu tineti potentialul client la usa cortului, pana si daca i-o veni randul. Corect din partea mea este sa anunt ca s-a rezolvat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări