Marius Rotundu Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Anuntul mai este valabil? Link spre comentariu
Aelfo Postat Februarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2016 Totul este valabil, nu am mai intrat de mult pe aici. Mentionez ca realizez cablaje de la minim 10 buc. in sus. Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Ma intereseaza doar 4 sau sase bucati, totusi care ar fi pretul pentru 47,5mmX70mm, desenul este urmatorul: De asemeni ma intereseaza daca se poate face inclusiv proiectare de cablaje. Link spre comentariu
Aelfo Postat Februarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2016 Preturile sunt neschimbate, au ramas cele de la inceputul topicului. Se tarifeaza la dimensiuni standard: 50x50, 100x100, etc. Pentru dvs. 50x100 va incadrati la 100x100mm, unde aveti posibilitatea sa obtineti chiar 2 montaje la o placa. Cost: 25 de lei pentru 100x100mm. Fac si proiectare, lipire de componente si testare. Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Cum arata pcb-urile,se poate un exemplu? Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 (editat) Montaje de cea mai buna calitate si clienti multumiti. Proiectare in Eagle. Plantare componente electronice si lipire. Uite aici cablajele, sunt in al doilea post, la inceput. Preturile sunt neschimbate, au ramas cele de la inceputul topicului. Se tarifeaza la dimensiuni standard: 50x50, 100x100, etc. Pentru dvs. 50x100 va incadrati la 100x100mm, unde aveti posibilitatea sa obtineti chiar 2 montaje la o placa. Cost: 25 de lei pentru 100x100mm. Fac si proiectare, lipire de componente si testare. Am incercat sa va trimit PM pentru detalii dar nu functioneaza, sau aveti mesageria plina , se poate vreo alta metoda de contact? Editat Februarie 9, 2016 de Marius Rotundu Link spre comentariu
Aelfo Postat Februarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2016 Aveti dreptate, am avut mesageria plina. Pot fi gasit si dupa datele de pe site, aelfo. Puteti sa imi scrieti pe email. Link spre comentariu
zarra68 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Nu se vede nici un site.Care ar fi? Link spre comentariu
Aelfo Postat Februarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2016 Ai incercat sa cauti "aelfo" pe net. Acela este site-ul meu. Multumesc. Link spre comentariu
spark Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 aelfo nu exista_ai uitat sa platesti hostingul Link spre comentariu
zarra68 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Acum exista la activat! Link spre comentariu
Aelfo Postat Februarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2016 Site-ul nu a fost nicio zi inactiv in ultimii 9 ani. Tot de pe atunci fac cablaje, proiectare si montaj. In acest topic am zeci de fotografii cu cablajele realizate in ultimii ani. Date suplimentare se gasesc si pe site (aelfo). Multumesc pentru intelegere. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 De pe UPC,Telekom,Orange pagina nu poate fi afisata.Testat de pe telefon acum.Poate e alta pagina insa dupa descriere asta pare,primul rezultat pe Google la cautare dupa aelfo.aelfo.ro ajunge in ww2.aelfo.ro si asa ramane.Cannot open page ... server not found. Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Site-ul nu a fost nicio zi inactiv in ultimii 9 ani. Tot de pe atunci fac cablaje, proiectare si montaj. In acest topic am zeci de fotografii cu cablajele realizate in ultimii ani. Date suplimentare se gasesc si pe site (aelfo). Multumesc pentru intelegere. Pe site NU am găsit rubrica/secţiunea - realizare cablaje. Link spre comentariu
Aelfo Postat Februarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2016 Pe www.aelfo.ro la Montaje electronice se afla in partea de jos a paginii, adica punctul 2 - Cablaje imprimate (PCB) - simplu sau dublu strat. http://www.aelfo.ro/Montaje_electronice.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum