Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizez cablaje imprimate cu gauri metalizate

Aelfo

Postări Recomandate

Ma intereseaza doar 4 sau sase bucati, totusi care ar fi pretul pentru 47,5mmX70mm, desenul este urmatorul:

Posted Image

Posted Image

De asemeni ma intereseaza daca se poate face inclusiv proiectare de cablaje.

Link spre comentariu

Preturile sunt neschimbate, au ramas cele de la inceputul topicului.

Se tarifeaza la dimensiuni standard: 50x50, 100x100, etc.

Pentru dvs. 50x100 va incadrati la 100x100mm, unde aveti posibilitatea sa obtineti chiar 2 montaje la o placa. Cost: 25 de lei pentru 100x100mm.

Fac si proiectare, lipire de componente si testare.

Link spre comentariu

Montaje de cea mai buna calitate si clienti multumiti.

Proiectare in Eagle.

Plantare componente electronice si lipire.

Posted Image

Posted Image

Uite aici cablajele, sunt in al doilea post, la inceput.

Preturile sunt neschimbate, au ramas cele de la inceputul topicului.

Se tarifeaza la dimensiuni standard: 50x50, 100x100, etc.

Pentru dvs. 50x100 va incadrati la 100x100mm, unde aveti posibilitatea sa obtineti chiar 2 montaje la o placa. Cost: 25 de lei pentru 100x100mm.

Fac si proiectare, lipire de componente si testare.

Am incercat sa va trimit PM pentru detalii dar nu functioneaza, sau aveti mesageria plina :), se poate vreo alta metoda de contact?

Editat de Marius Rotundu
Link spre comentariu

Site-ul nu a fost nicio zi inactiv in ultimii 9 ani. Tot de pe atunci fac cablaje, proiectare si montaj. In acest topic am zeci de fotografii cu cablajele realizate in ultimii ani. Date suplimentare se gasesc si pe site (aelfo). Multumesc pentru intelegere.

Link spre comentariu

De pe UPC,Telekom,Orange pagina nu poate fi afisata.Testat de pe telefon acum.Poate e alta pagina insa dupa descriere asta pare,primul rezultat pe Google la cautare dupa aelfo.aelfo.ro ajunge in ww2.aelfo.ro si asa ramane.Cannot open page ... server not found.

Link spre comentariu

Site-ul nu a fost nicio zi inactiv in ultimii 9 ani. Tot de pe atunci fac cablaje, proiectare si montaj. In acest topic am zeci de fotografii cu cablajele realizate in ultimii ani. Date suplimentare se gasesc si pe site (aelfo). Multumesc pentru intelegere.

Pe site NU am găsit rubrica/secţiunea - realizare cablaje. :scarpin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări