Aelfo Postat Decembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Imi cer scuze, dar nu sunt familiarizat cu prescurtarile OP si FPC. Locul fabricii nici eu nu-l cunosc, am o persoana de legatura care ma ajuta. Pe partea de proiectare si lipire aportul meu este de 100%. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) Taierea pcb-ului se poate face doar in forme dreptunghiulare/patrate/rotund sau se poate taia neregulat ? De exemplu fereastra in pcb de 15x30, neregulat ca forma.. Editat Decembrie 2, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Aelfo Postat Decembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Taierea pcb-ului se poate face doar in forme dreptunghiulare/patrate/rotund sau se poate taia neregulat ? De exemplu fereastra in pcb de 15x30, neregulat ca forma.. Atata timp cat nu se depaseste o dimensiune stabilita, in interiorul acesteia se poate utiliza freza pentru diverse decupari. Totul se face fara costuri suplimentare. PCB-urile pot avea diverse grosimi, incepand cu 0,4mm. Link spre comentariu
Vizitator yoyo Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Da. Ma interesa doar din curiozitate dacă fabricarea este aici în România. Şi dacă au capabilitatea de a face şi FPC adică flex pcb.Şi încă o întrebare. Proiectul la care lucrez are mai multe placi. Se pot pune toate pe o comandă? De ex. 2 circuite pe 100x160? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 (editat) Aelfo , un numar de telefon in prv te rog daca doresti. L.E: am gasit pe site la tine numarul. Editat Decembrie 3, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Aelfo Postat Decembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Da. Ma interesa doar din curiozitate dacă fabricarea este aici în România. Şi dacă au capabilitatea de a face şi FPC adică flex pcb.Şi încă o întrebare. Proiectul la care lucrez are mai multe placi. Se pot pune toate pe o comandă? De ex. 2 circuite pe 100x160? Conteaza mult ce doreste clientul, am relatii atat in Romania, Europa si China pentru fabricarea PCB-urilor. Sunt fabrici care executa cablaje pe folie, dar preturile sunt de 2-3 ori mai mari decat ce am afisat eu pentru cablaje standard de 1,6mm. Comanda minima este de 10 bucati identice. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 ti-am trimis un mail pe adresa ta Yahoo. posibil sa ajunga in spam, te rog sa verifici. Link spre comentariu
Vizitator yoyo Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Mulțumesc de răspuns. Şi ultima chestie. Ai cumva fișierul dru pt Eagle de verificare a cablajului? Link spre comentariu
Aelfo Postat Decembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Mulțumesc de răspuns.Şi ultima chestie. Ai cumva fișierul dru pt Eagle de verificare a cablajului? Conditiile minime pentru PCB sunt: - Spacing between traces - 6 mils - Distance to the edge of board - 8 mils - Spacing between Via/Hole to Via/Hole - 6 mils - Trace width - 6 mils - Drilling hole (vias) - 12 mils - Solder mask bridge width - 4 mils Eu recomand, daca se poate, sa nu mergeti chiar la limita specificatiilor tehnice, un ordin de marime mai mare ar fi perfect. ti-am trimis un mail pe adresa ta Yahoo. posibil sa ajunga in spam, te rog sa verifici. Am primit fisierele, am reusit sa vad un desen, eventual sa imi trimiti si un pdf cu ce vezi tu si sa compar. Am o retinere deoarece pana acum nu am mai avut fisiere cu extensia .txt. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 ce extensie ai tu de regula ? o archiva ? Link spre comentariu
Aelfo Postat Decembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Cam asa: https://www.protoexpress.com/content/gerber_extensions.jsp Link spre comentariu
Vizitator AurDragos Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 (editat) Ma intereseaza un placaj cu simplu strat FR4 cu dimensiunea minima 500mm/500mm si grosime 2-3mm, grosimea stratului de cupru minim 70 microni (ideal 105 sau mai mult). Editat Decembrie 14, 2015 de AurDragos Link spre comentariu
Aelfo Postat Decembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2015 De principiu realizez doar de la 10 buc in sus, dar am sa intreb si la fabrica daca pot obtine un pret pentru 1 bucata. In rest se poate obtine ce doresti: 3-5mm grosime, cupru pana la 100um. Link spre comentariu
Vizitator REFERENTZ Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Sunt interesat de proiectare si executia unui circuit electronic de alimentare pentru un amplificator audio:-numar de bucati 4-dublu placat, strat FR4 cu dimensiunea 170mm/170mm si grosimea 2mm-grosimea stratului de cupru 100 microni-culori soldermask: albastru Link spre comentariu
Vizitator relucu4 Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Gata, nu mai e? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum