Vizitator costeldelay Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 salutare, am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva, astazi mi s a aprins becul de la ulei si dupa o verificare am constatat ca nu mai urca ulei pe rampa, deci dupa parerea mea nu mai functioneaza pompa de ulei. as dori daca se poate sa mi spuna cineva daca o pot inlocui fara sa dau motorul jos, banuind ca pompa e situata la fel ca la un U 650. MULTUMESC pentru intelegere Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Ce model este motorul despre care e vorba? Link spre comentariu
Vizitator costeldelay Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 salut, motorul e PERKINS cu turbo si are 150 de cai, e pe o combina SEMA110 din 2004 Link spre comentariu
Vizitator costeldelay Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 salut, pana la urma am dat jos motorul ptr. ca alta solutie nu am gasit si nici nu se poate sa inlocuiesti pompa de ulei, poate da D-zeu sa-l termin maine..., grea e mecanica asta!!!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum