Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o parere despre Egalizator Technics SH-8015

Emil 1986

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• Ionut Remus

2

• Emil 1986

1

Top autori în acest subiect

e oarecum OK dar mie cel putin mi se pare slabut deoarece este pe 5 benzi, dar depinde cum vrei sa-l folosesti si cat de pretentios esti la auditii. Recomandarea mea ar fi unul cu 10 benzi daca esti ceva mai pretentios, daca nu e ok si asta, dar bassul vezi ca e la 63 hz adica sa nu te astepti la ceva si sa fie altceva. Eu prefer in general un bass in jurul frecventei de 40 hz (si mai mic nu strica, dar neaparat sa aiba si banda de 40 hz pentru o egalizare mai buna a frecventelor joase iar inaltele in general le prefer cu 4khz, 8khz, daca se poate si 10 kHz dar nu e chiar strict si dupa cum vad, si eq-ul asta are 16khz.

Link spre comentariu

40Hz nu e o frecvenţă tipică ptr egalizatoarele comerciale (31,5/63/125/250/500/1k/2k/4k/8k/16k). Dar se găseşte în cele semiprofesionale sau de studio, uneori şi la cele comerciale din vîrful seriei..

Link spre comentariu

bine, stiu asta...am zis in jurul la 40hz! acum ca e 31,5 sau 48, poate nu m-am exprimat bine, oricum idea este ca 63hz sa fie a 2 a treapta pentru joase si nu prima, daca e a 3 a atunci e si mai bine deoarece egalizarea poate fi mai precisa....dar gata cu offtopicul. omul daca vrea poata sa-l ia dar asta dupa preferintele auditiei care le are!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări