Vizitator Vasile Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 http://www.visaton.com/en/chassis_zubeh ... r/282.html si nici nu era infintat PAudio cand facea Visaton acest dif :rock: Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Nu am surse sa vad cand era facut acest dif deci nu am cum sa ma conving de cele spuse de tine...Oricum, si firmele de hi-fi apeleaza la domeniul pro, si nu ma refelr la spl mare si totodata diam mare, ci la materialele de cosntructie...un dif hi-fi poate sa fie pro dpdv al materialelor de constructie...Vasile poate este cum zici tu, dar eu zonsider ca muzica este ceva subiectiv, depinde de fiecare in parte, deci mie imi plac sistemel serioase, cu mult spl si mult bas ( nu bas basit, ma refer la kick bas, sa simti basul cand te loveste nu numai sa-l auzi ) si de aceea poate avem pareri dif in legatura cu difuzoarele...Si sincer nu cred ca Paudio cumpara licenta de la Visaton pt acel difuzor, paote invers, dar cine stie ?...Un ex: Monacor, produsele profesioanle sunt marca P Audio cumparate in regim oem...de ex monacor are un dif de 15", sasiu de tabla, pe neo, seria albastra sau ceva de genul, carte este identic cu E15-350N...Sunt multi care considera ca difizoarele pro sunt superioare celor hi-fi, si caele sunt vitorul...De ce nu sunt incinteles hi-fi echipate cu difuzoare pro ? Raspunsule ste simplu, pt a obtine acelasi sunet cu unul pro ( spl mare si diam mare pt bas ) ar iesi incinte grele, mari, care nu dau bine la ochi ( multi le apreciaza si dupa acest aspect )...si care nu ar suna bine intr-ocamera de bloc de ex...plus ca nu poti realiza cu un ifuzor de bas profesional un bookshelf, pt ca nu exista una stfle de difuzor mic a.i. sa incapa intr-un bookshelf...Oricum pareri subiective...suntconvins ca daca continuam discutia 10 pagini nu vom obtine nimic relevant...eu o voi tine pe a mea, tu pe a ta...deci...eu propun sa oprim discutia aici...sau sa o mutam altundeva...pt ca sunem si offtopic, si trebuie sa mai avemin vedere un lucru: clientul are banii, deci el ii da pe ceea ce vrea el... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Si sincer nu cred ca Paudio cumpara licenta de la Visaton pt acel difuzor, paote invers, dar cine stie ?...Nu o cumpara ci o fura :goodman: Visaton finteaza din anii 50 si Paudio deabia a facut 10, sa fim seriosi. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Eu comercializez ambele firme si nu zic prostii ca nu ar avea nici un farmec Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Sunt multi care considera ca difizoarele pro sunt superioare celor hi-fi, si caele sunt vitorul... De ce nu sunt incinteles hi-fi echipate cu difuzoare pro ? Raspunsule ste simplu, pt a obtine acelasi sunet cu unul pro ( spl mare si diam mare pt bas ) ar iesi incinte grele, mari, care nu dau bine la ochi ( multi le apreciaza si dupa acest aspect )...si care nu ar suna bine intr-ocamera de bloc de ex...plus ca nu poti realiza cu un ifuzor de bas profesional un bookshelf, pt ca nu exista una stfle de difuzor mic a.i. sa incapa intr-un bookshelf... Atunci de ce ii recomanzi pro daca zici ca nu suna bine-n bloc? :rolleyes: trebuie sa il convingi mai intai sa se mute afara la cort :weedman: Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Ma gandesc ca nu faci nici o reclama. prosta al vre-o firma din moment ce comercializezi ambele :DTotusi eu sunt curios de cand foloseste acel driver...Dar ce zici de toata seria pht ? ca p aduio nua re numai pht411, mai are si 408, 404 s.a. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Totusi eu sunt curios de cand foloseste acel driver...Dar ce zici de toata seria pht ? ca p aduio nua re numai pht411, mai are si 408, 404 s.a.Variatiuni pe aceeasi tema... ma rog aceeasi bobina :partyman: Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Asa-i...numai hornul difera...totusiinteresanta chestie ai descoperit aci Vasile... :smt003 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Nu am descoperit-o acuma ci cand am vazut primul tweeter PAudio Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 w300 pct300 vasile spunemi tu mie unde va ramane gaura daca combini cele 2 ploturi?? sa zicem pe la 2-3khz? daca tot ai mentionat si tu 3 cai, macar recomandai omului o medie potrivita pt cele 2 difuzoare Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 fixvid, tu ai raspunsul din fata difuzorului.Daca ai avea o diagrama polara cu variatia spl in functie de unghiul de masura, tare ma indoiesc ca visatonul se va comporta bine peste 1kHz. Link spre comentariu
dinamita Postat Septembrie 21, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2006 oaaaaauuuuu....:)Va pricepeti oameni buni.....Grafice, teorie......Exceptional.....Nu mai am grai.....Cu ultimele eforturi mai pot zice: IMI DA SI MIE CINEVA 3 LINK-URI DE UNDE POT CUMPARA 3 DIFUZOARE(BASS 12", MEDII, INALTE)CARE SA SE POTRIVEASCA INTRE ELE, PTR. 2 BOXE PE 3 CAI????????????????????Asta este tot ce va rog: o configuratie pe 3 cai, cu difuzorul de bass de 12"HI-FI.Atat!Pe cuvant de onoare ca atat! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Tweeterul ala de la Visaton e facut de PAudio dar am vrut sa vad cat de tare va tineti in afirmatii :drinkers: Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 fixvid, tu ai raspunsul din fata difuzorului.Daca ai avea o diagrama polara cu variatia spl in functie de unghiul de masura, tare ma indoiesc ca visatonul se va comporta bine peste 1kHz.pecetea poate fi taiat aproape de 2khz ... mam gandit si la dispersia ingusta ce o are wooferul de 12" la frecventele medii.. cred ca pana la 2khz e rezonabila. Oricum, cei care au folosit practic w300 vor stii mai bine care ar fi freq de lowpass cea mai potrivitaTweeterul ala de la Visaton e facut de PAudio dar am vrut sa vad cat de tare va tineti in afirmatiisi porcii zboara :smt005 am glumit numa :yawinkle: pana la urma ne dam seama ca nu exista in RO o medie cu spl corespunzator basului si tw.ului :toimonster: Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Inainte sa arunci banii pe ceva studiaza despre ceea ce vrei sa cumperi. Nu te grabi sa cheltui banii. Sau daca nu ai rabdare si e musai sa cumperi marca visaton intra pe site http://www.visaton.com/en/bauvorschlaeg ... index.html Alege dintre proiectele alea...toate sunt pe 3 cai, testate si puse la punct de catre altii, nu trebuie decat sa cumperi boxele si sa faci rost de lemnaraie si de filtre. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum