radue Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 E12-250n + PAD52s Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 lai convins :finga: ii trebe ceva pe 3 cai .. si sa fie hifi :smt001 Link spre comentariu
dinamita Postat Septembrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2006 corect! Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 De ce neaprat pe 3 cai ?Si ce te face sa crezi ca suna iaurea ceea ce ti-am propus eu ?Eu am Wn-15S + PAd52s+horn de 90x40 grade...si te anunt ca pe un amp de 2x90W nominali nu prea stai in camera mea ( 7x4.5m )...si crede-amc a suna excelent, adica hi-fi..Apropos ce inseamna hi-fi, ca din moment ce vrei asa ceva inseamna ca sti ce vrei, nu ? :smt006 Link spre comentariu
dinamita Postat Septembrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2006 hi fi = hi fidelity = inalta fidelitate ....nu le am eu cu electronica, dar am petrecut vreo 20 de ani prin scoala romaneasca fara sa repet vreunul...:)Nu spun ca boxele de care ai vorbit nu se aud bine.Ideea este ca eu vreau 3cai. De ce? Pur si simplu asa le vreau. Si am si banii ptr. a suplinii diferenta de la 2 cai.Si ca sa revin la ce ma tereseaza pe mine totusi, de aceasta data am sa intreb de-a dreptul: Este cineva aici in stare sa-mi furnizeze informatia ceruta????este cineva care se poate rezuma la a da un raspuns concret si nu sa-mi umple topicul cu propuneri pe langa ce vreau eu??? Daca este, aceluia ii multumesc anticipat! Restul va rog politicos sa va abtineti indiferent cine sunteti. Link spre comentariu
yuly4you Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Sincer, cred ca el este genul de om care aude pe la unul si pe la altul si vrea si el.....ce aude....dar nu stie de fapt ce vrea......propunerea facuta de FIXVID este mai mult decat rezonabila, ai acolo inglobate si putere destula kt sa sonorizezi chiar si o nunta de 300pers., si calitate , super-calitate pot zice.....de asemenea, nu este nevoie de putere mare pentru a fi tentat sa-ti duci mana la urechi....la 50W bagati in ele, o sa te sperii, plus de asta nu vei auzi in ele baraituri, zgomote, etc.....sunet curat, de calitate.....cel putin garantez asta pana la 3/4 din puterea lor RMS....altceva....cine ma poate contrazice rog sa o faca, iar daca se gaseste cineva sa-i sugereze omului un set de 3 difuri pentru incinte pe 3 cai, e bine-venit.... :supz: Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Sincer, cred ca el este genul de om care aude pe la unul si pe la altul si vrea si el.....ce aude....dar nu stie de fapt ce vrea......e mai greu la inceput cand nu ai cunostinte destul de vaste. Iti baga cineva o idee in cap si no mai scoti de acolo. Si eu am avut un fix cu chinezariile pe vremea cand eram paralel cu boxele :smt003 Macar dinamita a ales o firma de renume :smt001 se gaseste cineva sa-i sugereze omului un set de 3 difuri pentru incinte pe 3 caibas w300, medie de la monacor si inalta pct300 .... dar eu tot mas duce pe varianta profesionala si mai performanta wn15s +bmd450noi neam spus parerile.. acuma e randul tau sa alegi dinamita :smt006 Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 snake iti recomanda ce are, dar nu stie cum suna visatonul Ceea ce poti sa iti spun e ca sigur scoti cu visatonul mai mult bas decat in varianta cu e12+tweeter. Incearca varianta cu niste incinte Vtp. http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=6868&start=0 Cei care le-au construit au fost multumiti si le claseaza in gama boxelor scumpe si cu pretentii. Proiectele sunt facute de Aurelian Mateescu, daca numele iti spune ceva. :supz: Sunt mai multe variante, de la difuri de 8" pana la difuri de 12". E recomandabil sa incepi cu un proiect gata facut, verificat, imbunatatit. Daca te apuci de 3 cai vei avea mult de lucru pana cand faci sa lucreze cum trebuie difuzoarele fara sa se ciondaneasca intre ele. Pt asta iti trebuie timp, experienta, cunostinte , rabdare.....si ma indoiesc ca stai bine la toate capitolele astea. Link spre comentariu
dinamita Postat Septembrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Nu stau bine la niciunul din capitolele enumerate de tine :)O sa ma uit pe link-ul pe care mi l-ai dat.Multumesc tuturor ptr. pareri, recomandari si link-uri. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Eu habar nu am cum suna visatounurile, dar stiu cumsuna ale mele..si te asigur ca suna bine...Duc un pic de lipsa in zona de 40-50 hz, dar se paote rezlva o crestere destul de subtila, dar sesizabila indeajuns cu un ealizator in care dai +3 dB la 50-55 Hz...Ti-am recoamndat o solutie simpla, pt ca nu te incurci cu al treilea difuzor, deci vei avea mai putin de lucru la filtru si va iesi mais implu ( eu sunt adeptul zicalei "cat mai simplu, cat mai elegant", ast daca exista asa zicala )...Banii sunt al tine...Vtp o sa fac si eu,chiar daca tot zic ca fac, o sa ac, dar acum sunt in pana de bani...deci nu o sa fac prea curand... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 nu este obligatoriu sa folosesti medie. Daca separi corespunzator w300s de g20 nu vei avea gaura in raspuns. O separare la 3000hz ar fi cel mai potrivit. Poti sa folosesti si o medie in cazul in care vrei sa investesti mai multi bani si vrei sa scapi de peakul wooferului in plaja de frecvente 1700-3100hz. Ar mai fi de mentionat ca wooferul are o sensibilitate cu 4db mai mare, ceea ce nu e prea bine. Parerea mea e ca ai putea folosi in loc de g20, pct 300 care e mai potrivit pt w300 ca si spl (nici nu vei avea nevoie de l-pad... experimentezi). Ca si frecventa de taiere ar merge la fel ca si la g20+w300 sau mai sus daca folosesti si o medie in plusESTE OBLIGATORIU SA AIVA SI MEDIE PENTRU CA ALTGEL O SA AIVA O GAURA MARE DE TOT Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 E12-250n + PAD52sFORMULA ASTA E PENTRU GALAGIE SI NICIDECUM PENTRU HIFI SI CALITATE Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Eu habar nu am cum suna visatounurile, dar stiu cumsuna ale mele..si te asigur ca suna bine...iNCA NU AI ASCULTAT NISTE BOXE DE CALITATE :weedman: Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Vasile probabil ai dreptate...dar nu te cred pe cuvant :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 Fii sigur de asta, am ascultat sute de difuzoare profi cat si hi-fi. La scara mica(casa) cele hi-fi se pise pe alea profi. Daca ar fi cum ziceti voi atunci s-ar face doar boxe profi :smt003 Crezi ca Visaton nu stie sa faca difuzoare profi ??? PHT411 de exemplu de unde crezi ca au "imprumutat" cei de la PAudio licenta :snakeman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum