Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor alegere baterie, cablu alimentare!!!!!

Vizitator adyxzz

Postări Recomandate

Vizitator adyxzz

salutari colegi revin dupa problema cu setarile pe partea audio, la o problema mai spinoasa pe care trebuia sa o rezolv de la inceput si anume..... am asa un Logan 1.5dci cu baterie de 70AH, 2 amplificatoare 4x85W in 4 ohmi si un altul de 1x360W in 4 ohmi, player, 4 difuzoare, subwoofer, cablul de alimentare de 6 Gauge ( asa scrie acolo) si in spate am vazut altul de 4 Gauge cel care intra in ampliful de 4 canale, intrebare, pentru ca sistemul sa nu fie periculos ( pericol de incendiu) si pentru a nu mi mai sari siguranta am avut de 60A si a topit o rapid, ce fel de cablu de alimentare imi trebuie, ce fel de baterie si de cati A, asta in varianta cand vreau sa ''storc'' din amplifuri si subwoofer (300W RMS) untul? scuze pentru limbajul deloc tehnic, revin cu detalii pe masura ce apar intrebari, cu stima!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• gica70

1

• florinellll

1

Pai daca vrei sa dai foc la alternator, poti pune cabluri cat degetul de groase si baterie de tanc.Nu ai luat in considerare si pericolul la care i-ti expui urechile si in general organismul, la vibratiile alea.

Link spre comentariu

Pai daca vrei sa dai foc la alternator, poti pune cabluri cat degetul de groase si baterie de tanc.Nu ai luat in considerare si pericolul la care i-ti expui urechile si in general organismul, la vibratiile alea.

Pai nu, ca are alternator de 200A :rade: Ce ti-e si cu astia mici,au Logan si isi dau "aere" de "Bentley" :da Unul povestea pe Forum Daewoo ca a bagat intr-un Matiz 10.000euro si dupa, l-a vandut cu 7000..... pierdere :ras:
Link spre comentariu
Vizitator adyxzz

validae ai dreptate partial nu doresc sa dau asa tare incat sa mi deteriorez simtul auditiv dar cateodata mai sarim calul (fiecare cu ale lui) :limb: intreb sau cer anumite pareri pentru a nu avea evenimente neplacute, iar pentru colegul florinell nu stiu la ce etate este il salut in calitatea de adult cu prefix de 3 si in curs de schimbare a sufixului, eu personal am investit in masina peste 1500E nu e de lauda, pe o masina cumparata in 2007 noua, nu vreau sa mi scot nici o suma investita am facut o pentru mine, astept pareri si sugestii serioase pe care stiu sigur ca le pot afla de aici, fara urma de ironie, sa se abtina cei care doresc poluarea threadului, va salut

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări