Vizitator cr33py2000 Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 As vrea si eu sa imi fac un subwoofer de 25-35WImi puteti spune ce difuzor sa folosesc????? :partyman: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 pai spune de cati bani dispui sa investesti in proect, vrei sa fie si cu amplificare pe el sau doar cutia si difuzorul? Link spre comentariu
Vizitator cr33py2000 Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 pai bugetul nu e foarte mare dar daca e nevoie il pot mari dupa cereri.ce difuzor imi recomanzi?vreau sa folosesc un amlificator de maxim 40 - 50 w. :finga: Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 la asa putere, nu gasesti difuzor bun pt subwoofer :toimonster: uitate pe la anunturi publicitare poate gasesti ceva pe placul tau. ai putea sa cumperi ceva chinezarie si ii faci o incinta la plesnealasau daca vrei ceva mai serios, cauta pe hiend ceva difuzor hifi mai mare de 8" si daca se incadreaza in bugetul ne spui noua si iti proiectam o incinta pt elun subwoofer catushi de cat meserias nu il poti face sub 250ron Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum