dj_radu69 Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 salutare as vrea sa stiu unde pot gasi scheme pt receptoare / emitatoare CB sau modificarea unui radio din FM in CB se poate ? Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=8674 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Nu cred ca merita efortul. Link spre comentariu
SirRoger Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Nu cred ca merita efortul.Corect ! Mai bine cauti si cumperi o statie din gama President, sunt accesibile ca pret si sunt facute profesional....Eu am un Jackson si ma impac foarte bine cu el si cu antena 5/8 lambda.... :tonqe: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Eu am un Alan 100+, am dat pe el vreo 80 lei, merge AM-FM, 80 canale, sta montat pe masina, are o antena... habar n-am de care, are si SWR-metru in aceiasi bani si mere de rupe. Daca vrei sa-ti faci ceva, ia-ti autorizatie (nu e greu) si iti faci un A412 (nu ca-l construiesc si eu, dar la nivel de home-made e o constructie accesibila) si ai la dispozitie o gramada de benzi de scurte. Te costa mai mult decat Alan-ul meu, dar si performantele cred ca sunt mai bune (unde mai pui ca e scula facuta de tine :drinkers: ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum