leoncris Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Scoate memoria si vezi ce face . Link spre comentariu
Vizitator camiro Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Salut,Am scos memoria si am zgomot in difuzor pe imagine am pachete de 4-5 dungi orizontale desfasurate pe verticala si cu efect de perna pe orizontala.Multumesc/ invat.Deocamdata prind usor. Link spre comentariu
Vizitator camiro Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Stimate D-le. LeonCris,Daca este cazul credeti ca ma puteti ajuta cu o memorie contracost ?Cu stima,Miron. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Domnul meu , o memorie costa undeva la 0,6 lei.Necazul este ca trebuie "scrisa" cu un software ... compatibil.Ia legatura cu userul SorinPavel ca'i din Constanta si sigur te ajuta. Link spre comentariu
Vizitator camiro Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Buna seara, Multumesc mult f. mult D-le. Leon. va rog totusi de o adresa pe mail: [email protected] Seara buna si va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum