validae Postat Ianuarie 25 Partajează Postat Ianuarie 25 Trebuie verificat în primul rând dacă sursa scoate tensiunile corecte.Apoi văzut ce condiții nu se îndeplinesc, ori nu vede nivelul de apă, ori tava de zaț nu închide contactul, etc... Link spre comentariu
suiram30 Postat Ianuarie 25 Partajează Postat Ianuarie 25 (editat) am desfacut aparatul din nou si am observat ca nu vede apa din bazin,senzorul este bun,masurat cu aparatul si cu un magnet pentru a face contact.aveti idee ce as mai putea incerca?precizez ca nu se aprinde nici ledul pentru nivel apa Editat Ianuarie 25 de suiram30 Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 25 Partajează Postat Ianuarie 25 Vezi să nu se blocheze magnetul în șanțul de culisare, eu am găsit fire subțiri de sârmă de la bureți de spălat, care erau lipiți de magnet și-l împiedicau să culiseze.Astfel, cu toate că senzorul de nivel era bun, magnetul rămânea blocat sub nivelul real, aparatul sesizând lipsă apă.... Link spre comentariu
suiram30 Postat Ianuarie 25 Partajează Postat Ianuarie 25 magnetul culiseaza in bazin,am incercat si cu un magnet pe senzor se poate sa fie ceva pe placa,pompa am alimentat-o direct la 220v si functioneaza trage apa Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 25 Partajează Postat Ianuarie 25 O culisa, dar dacă stă sub nivelul real nu indică nivelul corect.Eu asta am găsit și nu-mi venea să cred până nu am scos firele de sârmă lipite de magnet, erau aproape invizibile.... Link spre comentariu
suiram30 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 dar nu se aprinde ledul de pe display nici cand este scos bazinul,ca atunci cand este scoasa tavita de zat sau este usa de la infuzor deschisa la astea se aprind ledurile pe display,am scos si snzorul de la locul lui si am dat cu magnetul pe el se aude clantanind si l-am probat cu aparatul si este bun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum