Vizitator genesis Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 am un sencor sa 6630 ...nici nu stiu c putere are...merge cu un subwoofer de 150w rms facut de mine si cu un tweeter de 70w...problema e k d la o vreme scoate niste zgomote ciudate...un fel de barait dar il aud numai p inalte...iar atunci cand se aude parca s intrerupe si usor si muzik...ma gandeam k poate ar fi vreo intrerupere pe intrarea amplificatorului, dar am scimbat cablu cu unu nou si tot se aude Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Verifica lipiturile la condensatorul de filtraj. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 iei un aparat de masura, masori daca ai Curent Continuu pe iesire ...si daca ai schimba linistiti finalii din statie Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 ce tip de tweeter este? Link spre comentariu
one Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Cum ai legat cele 2 difuzoare la amplificator?Amplificatorul nu este cumva stereo? Link spre comentariu
Vizitator genesis Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 am rezolvat problema... am desfacut tot ampu si am gasit neste componente kre nu erau prinse bine...ma mir k nu s-a ars Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 lipituri reci? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum