Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ceas electronic - incarcare "la bricheta"

Vizitator mircea_arj

Postări Recomandate

Vizitator mircea_arj

Buna ziua,as avea si eu o intrebare:am achizitionat un ceas cu GPS (Polar RC3 ,desi nu cred ca ,conteaza marca) si aceste ceasuri nu au incarcator de priza.Ele vin in cutie doar cu un cablu de date mini USB si incarcarea se face de la PC/laptop.Intrebarea mea este:pot sa-l incarc de la bricheta masinii cu incarcatorul de la telefon?Risc ceva?Eventual trebuie sa cumpar un anumit incarcator care da anumita tensiune?Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreivlad1999

2

Top autori în acest subiect

Un port USB poate da conform standardului un curent de maxim 500mA. Poti folosi alt incarcator, de la priza sau de la bricheta, care sa aiba o tensiune de incarcare de 5V si un curent debitat mai mare de 500mA. Eu ti-as recomanda unul care sa dea 800-1000mA.

Link spre comentariu
Vizitator mircea_arj

Multumesc pentru raspuns!M-am uitat la incarcatorul pe care il am la telefon si scrie 5V si 1000mA.Oare ce ma sfatuiesti,sa-l folosesc pe acesta sau sa caut unul de 800mA ?ar fi mai sigur (in sensul sa nu stric ceasul datorita unui amperaj prea mare)?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări