todorovicm Postat Iulie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2014 Salut.Multumesc mult pt.ajutor.Merge...Am postat in mai multe locuri si am primit si 2 avertismente.Dar mi m-am lasat.Adevarul e ca nu am mai intrat pe Forum cam de multisor si s-a cam schimbat in bine noul "look",infatisarea de intrare in"Forumul Electronistilor"..Nu am mai gasit "Mesajele proprii" si am postat,sincer aiurea.Abia am gasit topicul"meu preferat",unde eram sigur ca voi fi ajutat.Imi cer scuze pt.deranj si mii de multumiri din partea mea.Cu stima Aurel... Link spre comentariu
todorovicm Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 Salut.Multumesc mult pt.ajutor.Merge...Am postat in mai multe locuri si am primit si 2 avertismente.Dar mi m-am lasat.Adevarul e ca nu am mai intrat pe Forum cam de multisor si s-a cam schimbat in bine noul "look",infatisarea de intrare in"Forumul Electronistilor"..Nu am mai gasit "Mesajele proprii" si am postat,sincer aiurea.Abia am gasit topicul"meu preferat",unde eram sigur ca voi fi ajutat.Imi cer scuze pt.deranj si mii de multumiri din partea mea.Cu stima Aurel... Multumesc Dell vostro... Salut.Folosesc de multi ani Windows xp.Pe mai multe site-uri se fac mentiuni ca Windows XP este cam depasit(mai ales IE->Microsoft face unele atentionari).Am intrebat un profesor de informatica(lucreaza si ca depanator PC-uri)si mi-a spus sa dau clic dr.pe"My Computer" si la "Properties"sa vad daca am 2 gb of RAM pt a putea instala Windows 7.Am verificat si am 1.99 gb of RAM.Eu ca un novice va cer parerea atat cu privire la schimbarea W.XP cu W.7 daca e bine si apoi cu 2 GB of RAM,eu avand doar 1.99 RAM.MUltumesc pt. un sfat bun... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Poti cu siguranta sa instalezi Windows 7, poate iti arata 1.99 din cauza ca ai video integrat si iti mai ia din memoria ram ..oricum Windows 7 functioneaza si cu 1gb ram . Link spre comentariu
todorovicm Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 Poti cu siguranta sa instalezi Windows 7, poate iti arata 1.99 din cauza ca ai video integrat si iti mai ia din memoria ram ..oricum Windows 7 functioneaza si cu 1gb ram . Multumesc... Link spre comentariu
Dell vostro Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Multumesc Dell vostro... Salut.Folosesc de multi ani Windows xp.Pe mai multe site-uri se fac mentiuni ca Windows XP este cam depasit(mai ales IE->Microsoft face unele atentionari).Am intrebat un profesor de informatica(lucreaza si ca depanator PC-uri)si mi-a spus sa dau clic dr.pe"My Computer" si la "Properties"sa vad daca am 2 gb of RAM pt a putea instala Windows 7.Am verificat si am 1.99 gb of RAM.Eu ca un novice va cer parerea atat cu privire la schimbarea W.XP cu W.7 daca e bine si apoi cu 2 GB of RAM,eu avand doar 1.99 RAM.MUltumesc pt. un sfat bun... Nu chiar,depinde foarte mult de tip.Daca e DDR,o sa mearga extrem de lent,trebuie DDR2 ( pune aici configuratia ). Link spre comentariu
todorovicm Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 Nu chiar,depinde foarte mult de tip.Daca e DDR,o sa mearga extrem de lent,trebuie DDR2 ( pune aici configuratia ). Multumesc pt. raspuns Dell vostro.Cum pot sa verific ce fel de DDR este pe PC...M-am uitat pe mai multe site pt. ajutor ins nu am inteles prea multe.Am incercat si cu RUN->dxdiag,insa nu am inteles prea multe... Link spre comentariu
K1nderu Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Descarca CPU-Z,selectezi tabul Memory si vezi acolo ce DDR ai. Mai bine pui aici niste print screen-uri cu tabul CPU,Memory si Graphics din CPU-Z. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 10, 2014 Partajează Postat Iulie 10, 2014 Eu am Windows 7 pe DDR 400mhz si functioneaza chiar foarte bine cu 1.5 gb RAM si placa video AGP . Link spre comentariu
todorovicm Postat August 13, 2014 Autor Partajează Postat August 13, 2014 (editat) Salut.Imi cer scuze, dar am o mare problema.Azi am vrut sa copiez un bilant pe CD si am observat ca la salvari bilant, imi apare emblema Mozill F. si nu Adobe http://i.imgur.com/y5ShSfX.png .Am incercat varianta Adobe R.8,9,10 si tot asa se manifesta problema.Ceva s-a intamplat.Cand incerc sa deschid un bilant, imi apare o mentiune :To view the full contents of this document, you need a later version of the PDF viewer. You can upgradeto the latest version of Adobe Reader from www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html For further support, go to www.adobe.com/support/products/acrreader.html .Va rog mult ajutati-ma in rezolvarea problemei,mai ales ca am de transmis declaratii...multumesc anticipat... Editat August 13, 2014 de todorovicm Link spre comentariu
todorovicm Postat August 14, 2014 Autor Partajează Postat August 14, 2014 Salut.Imi cer scuze, dar am o mare problema.Azi am vrut sa copiez un bilant pe CD si am observat ca la salvari bilant, imi apare emblema Mozill F. si nu Adobe http://i.imgur.com/y5ShSfX.png .Am incercat varianta Adobe R.8,9,10 si tot asa se manifesta problema.Ceva s-a intamplat.Cand incerc sa deschid un bilant, imi apare o mentiune :To view the full contents of this document, you need a later version of the PDF viewer. You can upgradeto the latest version of Adobe Reader from www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html For further support, go to www.adobe.com/support/products/acrreader.html .Va rog mult ajutati-ma in rezolvarea problemei,mai ales ca am de transmis declaratii...multumesc anticipat... Salut.Va rog mult ajutati-ma in rezolvarea problemei...Am de transmis diverse declaratii si nu merge...multumesc... Link spre comentariu
riderinblack Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Daca te arde "rau de tot" schimba temporar computerul. Daca vrei sa-l repari pe al tau atunci schimba programul cu care deschizi un anumit tip de aplicatie. Daca nu te pricepi la chestii din astea simple cauta pe cineva care te poate ajuta. Daca nu e graba mare vei primi raspunsul si aici, pe forum. Link spre comentariu
morpheus05 Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 (editat) Incercati sa instalati programul acesta pt a deschide fisiere PDF: http://www.foxitsoftware.com/Secure_PDF_Reader/ Dupa instalare, cred ca se vor deschide automat pdf-urile cu el. Editat August 14, 2014 de morpheus05 Link spre comentariu
todorovicm Postat August 14, 2014 Autor Partajează Postat August 14, 2014 Daca te arde "rau de tot" schimba temporar computerul. Daca vrei sa-l repari pe al tau atunci schimba programul cu care deschizi un anumit tip de aplicatie. Daca nu te pricepi la chestii din astea simple cauta pe cineva care te poate ajuta. Daca nu e graba mare vei primi raspunsul si aici, pe forum. Sunt prea fericit de raspunsul tau riderinblack_tm.Daca stiam sa fac nu mai apelam la voi pe forum... Incercati sa instalati programul acesta pt a deschide fisiere PDF: http://www.foxitsoftware.com/Secure_PDF_Reader/ Dupa instalare, cred ca se vor deschide automat pdf-urile cu el. Merge.Multumesc mult morpheus05... Link spre comentariu
morpheus05 Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Ma bucur ca merge. Programul acela, FoxitReader mi se pare mult mai bun decat AdobeReader. E mai simplu, elegant si eficient. Link spre comentariu
todorovicm Postat August 14, 2014 Autor Partajează Postat August 14, 2014 Multumesc f.f.f.fmult morpheus05... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum