Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitie multimetru

Vizitator marsu

Postări Recomandate

Buna ziua.Doresc sa-mi cumpar un multimetru, si sunt cam nehotarat intre UNI-T 61E si MASTECH MS8250C...Utilizarea este la nivel semiprofesionala...pretul este aproximativ identic...aproape 60$...Ce ma puteti sfatui? Pe care sa-l aleg?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• woodyteo

3

• dan cod

2

• leoncris

1

• tavi 84

1

Top autori în acest subiect

• 6 luni mai târziu...

Nu vreau sa deschid alt topic dar am o intrebare, intre Ax588b si UT70a ce imi recomandati sa aleg, sau ce multimetru sa aleg dar care sa masoare pe linga tensiune si curent si RLC si sa se incadreze in limita a 250 lei.

Link spre comentariu

In general aparatele mai ieftine sunt cam la fel,pentru un pret similar nu prea difera fiabilitatea,precizia in functie de "marca".Electronica e tot fabricatie China.Daca sunt de la acelasi furnizor(sau provenienta),diferentele sunt cele care se vad(domenii,functii).Pe la 200 de lei parca era si un Kyoritsu pe TMB(asa ca idee,nu ca ar fi ceva deosebit).

Link spre comentariu

Este cumva vorba de KEW 1009, daca da, sa stiti ca si eu am pus ochii la un moment dat  pe acest multimetru dar am vazut ca nu masoara si inductanta si m-am reorientat catre Ax588b sau UT70a. 

Dar daca as sti ca este mai bun  in sensul ca e mai fiabil si mai bine construit pot sa renunt la masuratul inductantei. Cine are asa ceva in dotare sau care a probat unul dintre cele trei multimetre il rog sa-mi spuna care ari fi mai bun.

Va multumesc.

Link spre comentariu

Kew 1009- puturos pe gama de rezistente,tensiune mica pe gama de diode dar sta bine la consumul de energie.(1mA)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări