Vizitator marsu Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Buna ziua.Doresc sa-mi cumpar un multimetru, si sunt cam nehotarat intre UNI-T 61E si MASTECH MS8250C...Utilizarea este la nivel semiprofesionala...pretul este aproximativ identic...aproape 60$...Ce ma puteti sfatui? Pe care sa-l aleg? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Este subiectiva treaba.personal as alege UNI-Tul. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 De ce MASTECH MS8250C si nu Mastech MS8268 , sau Mastech MY68 ? Link spre comentariu
Vizitator marsu Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Multumesc. Cred ca o sa merg pe UNI-T...imi placea mai mult designul la Mastech, dar am vazut ca Uni-T- ul este f. apreciat.. Link spre comentariu
woodyteo Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 Nu vreau sa deschid alt topic dar am o intrebare, intre Ax588b si UT70a ce imi recomandati sa aleg, sau ce multimetru sa aleg dar care sa masoare pe linga tensiune si curent si RLC si sa se incadreze in limita a 250 lei. Link spre comentariu
tavi 84 Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 In general aparatele mai ieftine sunt cam la fel,pentru un pret similar nu prea difera fiabilitatea,precizia in functie de "marca".Electronica e tot fabricatie China.Daca sunt de la acelasi furnizor(sau provenienta),diferentele sunt cele care se vad(domenii,functii).Pe la 200 de lei parca era si un Kyoritsu pe TMB(asa ca idee,nu ca ar fi ceva deosebit). Link spre comentariu
woodyteo Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 Este cumva vorba de KEW 1009, daca da, sa stiti ca si eu am pus ochii la un moment dat pe acest multimetru dar am vazut ca nu masoara si inductanta si m-am reorientat catre Ax588b sau UT70a. Dar daca as sti ca este mai bun in sensul ca e mai fiabil si mai bine construit pot sa renunt la masuratul inductantei. Cine are asa ceva in dotare sau care a probat unul dintre cele trei multimetre il rog sa-mi spuna care ari fi mai bun. Va multumesc. Link spre comentariu
vasi47 Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 Eu as lua un uni-t 70 B care e un pic mai scump:L-am vazut pe un site la 270 lei:Pe alte siteuri trece de 300 Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 UT70-A este acum la oferta la 39 de euro.Am primit un mail de la o firma. Link spre comentariu
woodyteo Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 Firma este din Romania, imi puteti da si mie linkul, s-au adresa.Firma este din Romania, imi puteti da si mie linkul, s-au adresa. Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 Kew 1009- puturos pe gama de rezistente,tensiune mica pe gama de diode dar sta bine la consumul de energie.(1mA) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum