Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem 2+1logitech ls21 problema bas!!

Vizitator ionutzzz93

Postări Recomandate

Vizitator ionutzzz93

salutare am un sistem logitech ls21 2+1 functiona dar am facut o mare prostie (am pus firele de la bas aiurea pe un integrat cu,curent si a iesit fum din el (satelitii merg )nu stiti ce ar trebui sa ii schimb ca sa functioneze din nou basul? :)

post-80649-139829708754_thumb.jpg

post-80649-139829708761_thumb.jpg

post-80649-139829708767_thumb.jpg

post-80649-139829708775_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreivlad1999

2

• dj_bryz

2

• iora

1

• Freddy19

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ce ai cautat cu firele pe acel "integrat"?Ce scrie pe el? sigur nu confunzi integratul cu altceva?Incearca sa pui o poza mai de aproape cu acel integrat din care a iesit fum.Daca a iesit fum trebuie schimbat neaparat.

Link spre comentariu

Deci inteleg ca fum a iesit din integratul care se afla intre condensatorii electrolitici adica cel fara radiator. Acel integrat nu este unul de putere. Ar putea fi un operational sau altceva. Ce scrie pe acel integrat? Poti sa faci o fotografie mai clara?

Link spre comentariu
Vizitator ionutzzz93

c bt2025bh boomtech 11 cdx asa se numeste integratul care are piciorusele arse pe o parte ...iar pe langa el mai e putin innegrit in amandoua partile ,si ma gandesc ca aia e buba ce rol are acest integrat c bt2025bh boomtech 11 cdx,are legatura cu basul? din cauaza lui sa nu mai functioneze?:)

post-80649-139829709411_thumb.jpg

post-80649-139829709419_thumb.jpg

post-80649-139829709427_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salut! Acel integrat este cel care ”amplifica subwoofer ul” tau...el este ”buba” acolo!!Este un amplificator stereo pus in punte!! Va trebui sa il inlocuiesti cu un TEA 2025 ca sa il ”readuci la viata” :da

Link spre comentariu

Te poti duce la un centru de reparatii audio/tv si poti intreba ..este imposibil sa nu gasesti..dar sa sti ca va costa ceva ..dar nici cat este comanda minima pe acel site-uri ..unde trebuie sa mai iei ceva pe langa acel integrat. Daca ti se pare prea migalos si nu ai experienta si sculele necesare pentru a-l schimba ..roaga un prieten sau pe cineva care poate face schimbarea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări