kinderu56 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 decat sa faci comentari aiurea mai bine ai spune de ce nu ar merge sau daca se pote sa fie adaptat acestui tip de voltmetru/ampermetru Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 @kinderu56: Care iti este neclaritatea? ATMega328 NU este totuna cu PIC16F877. Adaptarea presupune realizarea softului de la zero pentru ATMega328. Ai grija la afirmatii! Link spre comentariu
kinderu56 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 asta da ideia daca se poate reproduce o replica la acest modul scuze daca am deranjat pe cineva posibil sau nu? Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 ... eu, cel puţin, nu ştiu.ar fi prima oară când aş avea de-a face cu picul ăla, cu 628 am mai lucrat, şi nu am habar dacă şi cum se poate face conversia...ce e drept, am făcut un proiect cu 877, dar am lucrat cu capu'n pungă: am "turnat" cu un JDM într-un 877 nou cumpărat un hex gata compilat, a mers din prima, şi atât... deschide şi tu un subiect la picuri, şi poate e cineva mai bun cunoscător al ambelor tipuri de mcu dispus să-ţi răspundă... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum