Vizitator bisnitaru Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 buna seara.ma numesc marius si a s avea niste intrebari ,poate gasesc un raspuns. am o lanterna normala cu bec normal si as dori sa ai pun un bec led halogen. as dori sa stiu unde se gasesc de cumparat si daca se poate pune la lanterna normala [ 333 cu baterii r20 ] bec led halogen cu filet. 2. cum as putea pune la o lanterna un bec led cu putere mare,iar in cazul cand se arde sa il pot schimba. va multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 In primul rand, becurile sunt fie halogen, fie normale.Ledurile sunt leduri, numai becuri nu sunt.De becuri ,,led halogen,, inca n-am auzit.Exista in schimb lanterne cu leduri si mai nou s-au realizat leduri cu montura ce pot inlocui becurile clasice din lanterne.Exemplu http://ledlight.ro/?p=productsList&iCategory=65 Pentru a monta un led de putere la o lanterna normala cu bec, trebuie montat ledul intr-o montura prevazuta cu filet normal de bec si mai ales se schimba oglinda originala a lanternei cu alta special conceputa pentru leduri .In montura respectiva trebuie sa existe si o sursa de curent constant pentru led, sursa realizata in general cu integrate dedicate miniaturizate, dar se poate pune in cel mai rau caz si o simpla rezistenta de limitare.In niciun caz nu se alimenteaza ledul direct din baterii, desi in unele lanterne ieftine se practica asta.Dupa cum vezi, sunt niste probleme constructive, dar se poate face modificarea si mai ales merita modificarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum