ASZ12 Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 salut!nu stiu de ce pc-ul se ''misca'' foarte,foarte greu,l-am instalat acum cateva zile(windowsXP), ca urmare a coruperii HDD-ului.Desi este mai vechi nu am avut nici o problema pana acum,nu am instalat pe el decat bs-player,abode,winap,yahoo,chrom,se misca greu chiar de cand il deschid,buteaza foarte greu, daca deschid yahoo imi ia o gramada de timp,la fel si cu google,de asemenea dupa butare cand apare pe display ''welcome'' dureaza foarte mult pana imi apare dekstop-ul, banuiesc ca este din setari dar...multumesc ! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 "coruperii" hardului? asta ce vrea sa insemne? logic gandind , daca ai schimbat hard diskul si are eceleasi simptome... e de vina cablul.. da mai multe detalii.. ce HDD era initial , ce HDD ai pus acuma si interfata (ATA /PATA /SATA) .. schimba cablul si vezi daca simptomele persista.. Un test cu HD Tune ar face lumina , sa vedem viteza de acces a discului si latenta de accesare. Link spre comentariu
ASZ12 Postat Noiembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 hardul este bun,dar a trebuit sa-l formatez pe alt calculator deoarece nu mai puteam sa instalez windowsul,si nu mai puteam sa-mi recuperez datele dupa el(de aceea am dedus ca sa corupt),dar acum este ok,insa se misca cum am mai spus foarte greu.Am mai patit odata de se misca asa greu dar a fost de la antivirus,a trebuit sa instalez altul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Cum functiona calculatorul ,ca viteza,inainte de formatare?Parerea mea este ca trebuia formatat pe calculatorul pe care functioneaza normal (formatat dupa recuperarea datelor ). Link spre comentariu
ASZ12 Postat Noiembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 deci,hardul a fost formatat o data pe alt PC-u(unde mi-am recuperat toate datele),iar dupa aceea l-am formatat pe PC-ul meu,iar inainte de instalare se misca mult mai repede de aceea cred ca este din setari dar nu le stiu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum