Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

viteza PC

ASZ12

Postări Recomandate

salut!nu stiu de ce pc-ul se ''misca'' foarte,foarte greu,l-am instalat acum cateva zile(windowsXP), ca urmare a coruperii HDD-ului.Desi este mai vechi nu am avut nici o problema pana acum,nu am instalat pe el decat bs-player,abode,winap,yahoo,chrom,se misca greu chiar de cand il deschid,buteaza foarte greu, daca deschid yahoo imi ia o gramada de timp,la fel si cu google,de asemenea dupa butare cand apare pe display ''welcome'' dureaza foarte mult pana imi apare dekstop-ul, banuiesc ca este din setari dar...multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ASZ12

3

• wally_gatter

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

"coruperii" hardului? asta ce vrea sa insemne? logic gandind , daca ai schimbat hard diskul si are eceleasi simptome... e de vina cablul.. da mai multe detalii.. ce HDD era initial , ce HDD ai pus acuma si interfata (ATA /PATA /SATA) .. schimba cablul si vezi daca simptomele persista.. Un test cu HD Tune ar face lumina , sa vedem viteza de acces a discului si latenta de accesare.

Link spre comentariu

hardul este bun,dar a trebuit sa-l formatez pe alt calculator deoarece nu mai puteam sa instalez windowsul,si nu mai puteam sa-mi recuperez datele dupa el(de aceea am dedus ca sa corupt),dar acum este ok,insa se misca cum am mai spus foarte greu.Am mai patit odata de se misca asa greu dar a fost de la antivirus,a trebuit sa instalez altul.

Link spre comentariu

deci,hardul a fost formatat o data pe alt PC-u(unde mi-am recuperat toate datele),iar dupa aceea l-am formatat pe PC-ul meu,iar inainte de instalare se misca mult mai repede de aceea cred ca este din setari dar nu le stiu...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări