Vizitator transporter_ovy Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Salutare tuturor am o problema si nu ii dau de cap .Am un stroboscop auto mai vechi cu lampa si vreau sa il modific pe LED La fiecare iesire spre lampa are 3 fire si mie mi-ai trebui doar doua pentru led.Ce tebuie sa modific.Multumesc Niste poze sa vedeti despre ce este vorba. Link spre comentariu
Alexutz Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Pastrezi doar carcasa, n-ai ce recupera pt leduri de acolo. 555+IRF540 si un led MK-R. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Nu aveti ce modifica la acel montaj, sunt diferente enorme intre o lampa cu xenon si LED-uri pe partea de alimentare. Iata o schema de stroboscop LED: Link spre comentariu
Vizitator transporter_ovy Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Deci sa inteleg ca nu pot face nimic cu asta?mentionez ca vreau sa il pun pe scuter. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Puteti sa-l folositi, oricum e mai bun decat unul pe LED... Link spre comentariu
Vizitator transporter_ovy Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Da dar eu nu mai am plampile la el de aceea ma gandeam sa il modific pe leduri . Link spre comentariu
Alexutz Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Iti iei o lampa cu 10lei si ai rezolvat. Schema strobe-ului tau are un ridicator de tensiune la circa 300V, tensiune care variaza in functie de caracteristicile lampii. Condensatorul ala rosu, din josul pozei se descarca in bobina aia albastruie din dreapta, care iti da un puls high voltage ce excita tubul. Chiar sa ai un led pe 300V, tot nu-l poti comanda doar cu schema aia. Link spre comentariu
Vizitator transporter_ovy Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Si de unde gasesc sa iau alte lampi lampa originala (neonul acela) are vreo 5 cm. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Am eu disponibil un tub IFK-120. Link spre comentariu
Vizitator transporter_ovy Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Asa arata tubul meu . Link spre comentariu
Alexutz Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 http://electronic-circuits.blogfa.com/p ... rcuit.aspx Cu o schema din aia poti face un strobe mai de putere si ai putea folosi comanda din montajul tau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum