Vizitator audiobudha Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 * daaa multumesc frumos ......deja ma simt de parca as construi supersonice )) Am retinut toate aspectele ...urmeaza teste in week end ( flacuri arse pe cd pro gold ) . * mai adaug niste poze noi cu incintele : Link spre comentariu
Vizitator audiobudha Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Revin cu amanunte :1. am izolat podeaua cu inca un strat de burete piramidal si am scos de pe fatada stratul izolator ....2. senzatiile auditive sunt urmatoarele : inaltele sunt putin atenuate si basul e mai echilibrat 3. incintele nu vibreaza si nu am avut un microfon sa le verificam ' raspunsul" in camera ...dar obiectivul a fost atins : Bogdan , beneficiarul este multumit ...si eu sunt la fel de multumit ca si el si ma bucur ca am putut fi de folos la proiect .Nu vreau sa laud prea mult dar suna deosebit fata de tot ce am mai ascultat pina acuma , si asta in sensul pozitiv .Costurile legate de cabluri , incinte , finisaje , filtre s-adu dublat fata de pretul difuzoarelor ....aviz amatorilor ( sau profesionistilor ) ..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum