Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cuptor microunde Candy

vl78stc

Postări Recomandate

salutare tuturor,am un cuptor cu microunde marca Candy si nu mai functioneaza in sensul ca alimentat (la 220vca) nu mai afiseaza nimic ca sa poti programa timpul,-am verificat pe alimentare(cablu,siguranta,conditi limitatori usa-3buc)si e ok-am desfacut placa electronica care are pe ea un trafo 220/7/11v,care avea primarul intrerupt(dar rez termica buna),am schimbat trafo cu altul cu aceleasi tensiuni(bobinat) dar nu se aprinde afisajul,am verificat si releele (-bobinele),tranzistori si diode si tot nimic ,-placa are un ci SH69P25K pe care il suspectez ca vinovat si nu stiu de unde pot sa-l cumpar de pe internetva rog un sfat-(dar nu sa cumpar alt cuptor)multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vl78stc

3

• RealAlex

1

• validae

1

• Voltus

1

Top autori în acest subiect

da,am pus alt trafo si scoate tensiunile,dar cum zicea colegul de mai sus daca nu am soft degeaba,nu m-am gindit,am sa incerc sa fac comanda de toata placa electronica a cuptorului cu ci montat si scris,daca cineva ma poate ajuta cu placa el. cu un site as fi bucuroscuptorul e candy model CMG 2394DS,SERIAL 38000040(alta eticheta aplicata sub serial 08423157 poate ajuta),iar pe placa scrie MIDEA VER1.0CU MULTUMIRI TUTUROR

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări