Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

help 2x250w

florin48

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

5

• Enigma86d

3

• florin48

2

• crexy

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Din 36Vac, daca il redresez si filtrez, pe boxa vei obtine in orice caz mai putin de 36Vac.Later edit: credeam ca se refera ca dupa redresare creste tensiunea si la fel si puterea, dar dupa post-ul lui Blind mi-am dat seama ca se referea la tensiunea maxima pe amplif. Sorry.

Link spre comentariu

daca nu folosesti preamplificatoare inseamna ca ai mixer

Nu am nici preamplificator, nici mixer. Intentionam sa imi construiesc un mixer, insa nu ma grabesc foarte tare (nu gasesc potentiometrii care sa aiba cursa liniara destul de lunga pentru gustul meu), semnalul il scot direct din placa de sunet.

vezi ca din 2x36Vac dupa redresare si filtrare o sa ai mai multi volti in gol. si un stabilizator nu recomand la amplif.

amplificatorul respectiv are pe placa redresarea si filtrarea, el alimentandu-se de la 2x32Vac. Daca pune 2x36Vac in loc de 2x32...nu cred sa se intample ceva. Acum depinde si de tensiunea maxima pe care o admite montajul...Eu cred ca o variatie de 12-13% a valorii tensiunii nu va dauna. Subliniez inca odata, cred
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări