crexy Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 PS: Voi chiar aveti nevoie de preamplificatoare? Eu nu folosesc asa ceva de vre-o 8 ani pe putin.daca nu folosesti preamplificatoare inseamna ca ai mixer , Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 vezi ca din 2x36Vac dupa redresare si filtrare o sa ai mai multi volti in gol. si un stabilizator nu recomand la amplif. Link spre comentariu
Enigma86d Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Din 36Vac, daca il redresez si filtrez, pe boxa vei obtine in orice caz mai putin de 36Vac.Later edit: credeam ca se refera ca dupa redresare creste tensiunea si la fel si puterea, dar dupa post-ul lui Blind mi-am dat seama ca se referea la tensiunea maxima pe amplif. Sorry. Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 daca nu folosesti preamplificatoare inseamna ca ai mixerNu am nici preamplificator, nici mixer. Intentionam sa imi construiesc un mixer, insa nu ma grabesc foarte tare (nu gasesc potentiometrii care sa aiba cursa liniara destul de lunga pentru gustul meu), semnalul il scot direct din placa de sunet. vezi ca din 2x36Vac dupa redresare si filtrare o sa ai mai multi volti in gol. si un stabilizator nu recomand la amplif.amplificatorul respectiv are pe placa redresarea si filtrarea, el alimentandu-se de la 2x32Vac. Daca pune 2x36Vac in loc de 2x32...nu cred sa se intample ceva. Acum depinde si de tensiunea maxima pe care o admite montajul...Eu cred ca o variatie de 12-13% a valorii tensiunii nu va dauna. Subliniez inca odata, cred Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 mea culpa, nu am vazut ca montajul are stabilizare pe el.....cam aiurea cu stabilizare, da ma rog, daca e stabilizat nu are niika 2x36Vac redresati/stabilizati samd... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum