florin48 Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Salutare am si eu de cand sa imi achizitionez un kit asta: http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=291 .Si as vrea sa va dazti shi voi cu parerea merita?????Mersi Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Amplif e super, parerea mea, iar la banii aia nu vei gasi niciodata ceva mai bun sau care macar sa se apropie ca performante. Link spre comentariu
crexy Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 blind , nu e amplificator e doar un kit e foarte bun deoarece " contine filtrarea si redresarea te scuteste de cheltuieli " ca sa faci un amplificator iti mai trebuie un traf si preamplificator si cablaj Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 extraordinar, nu e amplificator, e doar kit. Crezi ca eu sunt cazut din pom si nu imi dau seama ca ii mai trebuie si traf? Am mai facut amplificatoare la viata mea (de al zero sau din kituri asamblate sau nu), stiu de ce este nevoie. Si daca tot suntem meticulosi, sa mai adaugam pe lista si mufe pentru intrari si iesiri, sigurante fuzibile si suporti pentru ele, cablu de alimentare cu stecher; optional protectie de cc pentru boxe. Si evident o carcasa.Iti dai seama ca omul stie ca mai are nevoie si de traf si alte chestii, cumpara kitul pentru a face el restul, fiind mult mai ieftin decat daca l-ar face de la zero.Pentru a avea un amplificator nu este nevoie sa ai si preamplificator!!!! Ca sa iti dau un exemplu, amplificatoarele profesionale nu au preamplificator inclus. Preamplificarea (daca este necesara) vine din mixer.Nu este foarte bun pentru ca are si filtrarea si redresarea incluse, nu astea sunt piesele cele mai scumpe. (sa fim seriosi, cat costa o punte si cativa condensatori). Uita-te la raportul putere/pret si fa comparatia cu alte "kituri" (care au sau nu redresare si filtrare pe placa). Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Cablaj pentru ce ? fire iti trebuie Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 banuiesc ca crexy zicea ca ai nevoie de cablaj pt preamplificator asta daca sil face singur.....daca il ia gata facut se taie cablajul din lista Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Nop, cand a zis cablaj probabil s-a referit la firele (cablurile) folosite pentru conexiuni; inspirat din ceva de genul "cablarea retelei" sau alte chestii d-astea.PS: Voi chiar aveti nevoie de preamplificatoare? Eu nu folosesc asa ceva de vre-o 8 ani pe putin. Link spre comentariu
Bullix Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Plus vu-metru marcat din 8 in 8 dB, eventual control volum din telecomanda, cooler pe radiatoare, masca cromata luata de pe la vreun Technics, vreo 2-3 intrari adaptate la impedante diferite, decodor optic-analog ca sa ai si o intrare optica, un termometru digital (pt finali) cu display pe led-uri pus elegant pe spatele carcasei si daca te superi poti folosi mufe aurite.Dar eu nu m-as hazarda pt toate astea, o cutie metalica de Rafaello :tonqe: mi-a fost de folos pt carcasa. Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Plus vu-metru marcat din 8 in 8 dB, eventual control volum din telecomanda, cooler pe radiatoare, masca cromata luata de pe la vreun Technics, vreo 2-3 intrari adaptate la impedante diferite, decodor optic-analog ca sa ai si o intrare optica, un termometru digital (pt finali) cu display pe led-uri pus elegant pe spatele carcasei si daca te superi poti folosi mufe aurite.Dar eu nu m-as hazarda pt toate astea, o cutie metalica de Rafaello :tonqe: mi-a fost de folos pt carcasa.esti cam offtopic...intrebarea era despre amplif (kit) si nu detalii constructive... Link spre comentariu
florin48 Postat Septembrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2006 ok baiezti va multumesc frumos pentru informati am sa il achizitionez cred sa ma mai gandesc shi eu Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 decat sa te apuci sa ti-l faci de la zero, si daca respecta acele caracteristici..io zic ca merita...succes, si sa ne spui cum suna. Link spre comentariu
Enigma86d Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Sunt si eu interesat de kit-ul de 250w, s-ar putea sa fac un amp "k-lumea" pentru un prieten si vreu sa stri daca intradever e k-lumea. Are cel putin 200sinus? 250sinus nu cred ca are cu o alimentare de 32Vac, eventual 36Vac sau mai mult. Ca sa ai 250sinus, iti trebe sinus de 32V pe bornele difuzorului, cred ca nu gresesc... Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Ask Vasile, el le comercializeaza Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 puterea de iesire +/-10% din cea maxima specificata acolo in functie de alimentare. Link spre comentariu
Enigma86d Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 As putea sa-l alimentez la 36V? Nu de alta dar a-s avea traf de 2x36Vac@750W. Ar fi perfect pentru el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum