Jamaicanu Postat Septembrie 18, 2006 Partajează Postat Septembrie 18, 2006 Ma intereseaza daca dimensiunile obtinute sunt corecte in raport cu parametrii difuzorului. Parametrii difuzorului: Volumul obtinut este de 18.3 L Dimensiunile obtinute sunt: H: 42.7 cm, W: 26.7 cm, D: 16.0 cm Incinta este prevazuta cu tuburi de reflex Astept un raspuns :rolleyes: Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 raspunsul se afla aici: http://www.telecomenzi.ro/forum/planuri ... vt388.html ai acolo o arhiva: vasile.zip. In ea ai parametrii si citeva scheme de boxe. Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Septembrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Nu inteleg unde am gresit pentru ca nu am introdus decat parametrii difuzorului iar el mi-a calculat automat volumul si dimensiunile incintei. Vasile a calculat cu aceeiasi parametrii si i-a rezultat: H: 33.6 cm, W: 25.6 cm, D: 28.6 cm. Deci dimensiunile sunt diferite de ale mele.Care ar putea fi cauza? Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Nu inteleg unde am gresit pentru ca nu am introdus decat parametrii difuzorului iar el mi-a calculat automat volumul si dimensiunile incinteiPai aici ai gresit....baiete....crezi ca asa merge bagi parametrii si gata? :smt003 tu trebuie sa te uiti la grafic(sa fie cat mai bun)....sa schimbi L sau l daca e bass reflex... sa schimbi dimensiunile incintei sa vezi cat fonoabsorbant sa bagi sa vezi daca ai un delay mare sau nu...aoleu...Momentan nu am timp sa te ajut..poate se ofera altcineva.Bafta, later... Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Septembrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2006 ajutati-ma si pe mine cei care aveti mai multa rabdare :finga: Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Dar de ce nu ai psotat in contiuarea celuilat subiect ? Ca parca aua ceeasi legatura ?...posteaza acolo intrebarile despre aceeasi incitna ca topicul asta il sterg diseara... Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Septembrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Man primul topic e cu difuzorul pe care il am eu, insa ce-l de-al 2 lea topic adica asta am folosit parametrii unui dif de pe forum si am vrut sa vad daca imi dau rezultatele ca ale lui vasile. Am vrut sa vad daca am calculat corect. Insa s-a dovedit ca nu am calculat corect.Va rog sa imi explicati si mie despre ce vorbea Extrem Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Greseala mea...am fost un pic neatent...In legatura cu calculul...vb lui extrem, nu lasi programul sa caluleze incinta dandu-i optimum...ci tu alegia cele chestii...adica volumul frecventa de rezonanta...etc... Link spre comentariu
Vizitator andy Postat Septembrie 26, 2006 Partajează Postat Septembrie 26, 2006 Greseala mea...am fost un pic neatent...In legatura cu calculul...vb lui extrem, nu lasi programul sa caluleze incinta dandu-i optimum...ci tu alegia cele chestii...adica volumul frecventa de rezonanta...etc...Nah si cum se face??k nici eu nu inteleg..:(( .. poate este cineva mai amabil kare sa ne ajute pe noi astia.. prostimea .. io unu chiar nu inteleg nimik ce e cu graficele alea....dar vad ca voi tineti tot pentru voi.. dak e unu care nu se pricepe dar vrea sa invete .. voi sariti cu paru... Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 26, 2006 Partajează Postat Septembrie 26, 2006 Vezi ca sunt date cateva detalii ( destul de minore stiu )...in topicul sticky pt incepatori despre o anumita interpretare a ploturilor...Totusi nu stiu cum sa-ti expliuc dar si programele au help...eu cum crezi ca am invatat ? am intrebat pe alti ?acum voi vreti totul de-a gata ?Nu prea am timp sa dau explicatii faorte detalaite pt ca sunt intr-a 12-a, nu am timp nici sa manac...o sa mai "upgradez" si acel topic,d ar acum nu prea am timp... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum