Vizitator stefan01 Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 salut am si eu o problema ..am cumparat o placa video noua de 2 zile o am si cand dau sa ma joc se blocheaza tot calculatoru....pe onboard merge sa ma joc Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Verifica daca ai instalat-o corect in slot, instaleaza ultima varianta de driver. Vezi daca nu cumva placa mai are nevoie si de alimentare suplimentara. Daca are nevoie atunci conecteaz-o.Incearca sa pui o sursa mai puternica pe calculator. S-ar putea ca placa ta noua sa consume suficient de mult cat sa depaseasca alaturi de celealte componente puterea pe care ti-o da sursa. S-ar mai putea sa fie probleme de compatibilitate intre placa video si placa de baza. Testeaza placa de baza pe alt computer ca sa vezi daca nu are probleme. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 1. ce marcă și model de placă video nouă ai?2. ce putere marcată are sursa?3. ce marcă și model de placă de bază ai?placa de bază e și ea importantă: unele combinații pv/mobo deși sunt compatibile pe hârtie, nu se înțeleg bine împreună!dacă asta e problema și ai baftă, există un update de bios pentru placa ta de bază care rezolvă treaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum