Vizitator knukels10 Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Salut! Sunt nou pe aici si nici nu stiu prea multe despre electrica sau electronica. Chiar daca problema mea suna haios la fel si exprimarea mea, as dori foarte mult sa ma ajutati. Am o lampa cu bec cu filament care de ceva timp a inceput sa faca figuri. Mai exact o aprind sta aprins becul circa 10 minute apoi se stinge. Daca ma duc sa-l infiletez mai tare sau daca il mai las vreo 10 minute se aprinde singur, insa eu as vrea sa stea aprins tot timpul atunci cand e sa fie intrerupatorul deschis si sa nu mai se stinga de nebun. Va rog frumos sa-mi dati solutii. Va multumesc! Link spre comentariu
romicap Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Prima data schimba fasungul si daca face la fel schimba becul si daca face la felschimba intrerupatorul si...daca insista sa te supere arunca lampa si ia una noua! Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Mai verifica si contactele electrice dintre fire si fasung. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Cati wati are becul acela?. Cred ca este de la intreruptor, cauta unul mai solid. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Se pare ca e ceva ce tine de incalzirea becului si a elementelor din jurul lui.M-as gandi la fasung, la legaturile electrice ale acestuia sau la bec. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum