Vizitator css_cristian Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Salut, incerc de ceva timp sa-mi schimb "lazile cu difuzoare" homemade cu "niste lazi cu difuzoare" factory made. Bugetul alocat este 1200-1400 lei maxim. Sigurele incinte care mi-au facut cu ochiul au fost Magnat Monitor Supreme 800, pana zilele astea cand am dat cu ochii de niste incinte pe 3cai Taga Harmony TAV 606 v3 (cel putin la design stau bine). Ideea este ca am tot cautat pe forumuri ceva review-uri despre ele dar fara sa gasesc mare lucru..doar cateva randuri prin afara. Intrebarea mea este daca cineva a auzit ceva despre aceste boxe/companie http://www.taga-audio.com/menu,32,reviews_highlights si daca da, cum sunt in comparatie cu MMS 800 (fiind in aceeasi categorie de pret). Doresc sa ma programez la niste auditii si nu stiu daca merita sa iau in calcul aceasta varianta! Multumesc pentru raspuns! Link spre comentariu
Vizitator gogutz Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Si eu iau in considerare TAGA HARMONY, din cate observ ei au si niste produse de top. Ar putea insemna ca sunt destul de ok. Oricum noi ne uitam la cele budget, mare diferenta intre ele nu ar fi... poate de design ca la audio n-as crede ! Ideea e ca vreau sa cumpar un sistem 5.1 si au oferta bune, deci raman pe ei. Link spre comentariu
Luca Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 In bugetu 1200-1400 lei te poti incadra SH la niste boxe entry-level cu 2 clase mai bune, cauta firmele engglezesti Warfendale, Monitor Audio, Tannoy . Link spre comentariu
cristi289 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 cauta firmele engglezesti Warfendale Daca nu esti sigur pe ce spui, nu e o rusine sa cauti pe Google, sa afli macar cum se scrie corect ce debitezi pe aici.Nu dureaza decat 10 secunde sa nu te faci de kakao pe aici. Probabil ti-au mai dat multi pe aici niste sfaturi, dar tu esti tot pe cararea ta ... :cry: http://www.wharfedale.co.uk/ Link spre comentariu
Luca Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Aia era marea problema..Ai dispari bagatorule de sema. Link spre comentariu
Vizitator css_cristian Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Da, dupa ce am ascultat Taga Harmony cat si MMS 800, m-am hotarat catre Monitor Audio MR4..in urechea mea par a avea un sunet mai rafinat, soundstage bun, imagine stereo foarte buna. Cei drept la capitolul bas sunt un pic sub MMS 800 din ce mi-am dat seama (dar inca nu sunt rodate). Link spre comentariu
Luca Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Felicitari, ai facut o alegere buna! Sa le stapanesti sanatos. Link spre comentariu
Vizitator css_cristian Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Multumesc, sper ca este o alegere buna, deocamdata sunt multumit de sunet avand in vedere ca le atac cu sunet dintr-un Xonar ds si le amplific cu o combina Sony RG220! Link spre comentariu
Luca Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 La boxele alea ai nevoie de un alt amplificator mai bun, macar un Yamaha. Link spre comentariu
Vizitator css_cristian Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Da, sunt sigur ca ai dreptate. Acum nu stiu exact care este cel mai bun maching pentru ele, trebuie sa ma interesez, poate chiar sa ascult variante. Oricum , se aud surprinzator de bine si pe amarata asta de Sony..ma gandesc ca un amplif mai rasarit (dar tot budget) poate face diferenta, comparativ cu combina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum