kallospeter Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Buna Ziua!!Restaurez un radio Unitra Dana MOT 728 avind deja numai scala defecta.Am impresia ca scripetele din partea dreapta lipseste.I-mi poate pune cineva traseul firului de transmisie scala?Multumiri anticipate,Kallos Peter Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Asta e : Spor la treaba ! Link spre comentariu
kallospeter Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Salut!Merci foarte mult pt. ajutor.Imi lipseste ( lipsea ) scripetele din partea dreapta.Se pare ca cele doua sunt identice.Un prieten mi-a facut unul dar firul era foarte intins.Acum vad ca traseul firului dintre axul condensatorului variabil si rotita de antrenare a fost altul.De aici provine intinderea excesiva.Kallos Peter Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Ordinea de montare , in sensul acelor de ceasornic : Ac indicator - arc - scripete din dreapta - tambur buton actionare (2 spire) - tambur cv (3 spire) - scripete stanga - ac indicator. Succes, o sa va reuseasca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum