Vizitator Php Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Buna ziua !Am cumparat o statie 5.1 home made si nu stiu cum sa o leg la laptop . Pot sa o leg direct la laptop , pe care nu am placa 5.1 ? Nu ma intereseaza efectul 5.1 , vreau doar sa se auda toate boxele . De ce cabluri am nevoie ? Ma intereseaza cea mai ieftina varianta .Multumesc Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Un cablu stereo potrivit cu ieşirea laptopului şi alegi canalele dintre cele 6 mufe pe care le ai la amplif. Link spre comentariu
rcalarasu Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Va rog sa ma ajutati cu o problema. Am un sistem cu doaua boxe trust, cablu care iese din sistem si se duce la laptop imi tot face figuri este inadit si para inadit , si nu stiu ce cablu este si unde as putea gasii asa ceva. In speranta unui raspuns pozitiv va multumesc anticipat. Link spre comentariu
George Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Pune o poza cu acel cablu si cu mufele din capetele lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum