Vizitator tomapaul Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Buna ziua, Intodeauna am avut o slabiciune pentru electronica.Mi-a placut sa fac tot felul de montaje. Dar cel mai mult mi-au placut difuzoarele. Pana sa ma casatoresc si sa imi petrec timpul cu familia reconditionam difuzoare. Cu catva ani in urma am realizat integral un difuzor si aveam de gand sa postez toti pasi aici pe forum. Ieri am gasit pozele facute atunci si m-am gandit ca niciodata nu e prea tarziu.Poate uni se pot inspira din munca mea.Difuzorul l-am realizat pe o carcasa de meloman de 30cm. Magnetii au fost cumparati(diam 25cm grosime 20cm) carcasa recuperate iar restul au fost realizate manual. Defapt erau 2 difuzoare in plan dar numai unul l-am terminat (merge si azi f f bine) la al doilea am lipit doar magnetul cu piesele polare si l-am montat pe carcasa si nu i-am mai facut nimic. E pus bine in debara poate il voi termina si acela.O zi buna. Realizare difuzor_1.pdf Realizare difuzor_2.pdf Realizare difuzor_3.pdf Realizare difuzor_4.pdf Realizare difuzor_5.pdf Link spre comentariu
Vizitator tomapaul Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Acestea sunt toate pozele Realizare difuzor_6.pdf Realizare difuzor_7.pdf Realizare difuzor_8.pdf Realizare difuzor_9.pdf Link spre comentariu
dj_bryz Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Acestea sunt toate pozeleFoarte frumos, am si eu o inventie care o sa rupa targul ..este mai veche si la repezeala ..am vrut sa vad ce iese dintr-un difuzor de 13 cm prins de un lighean de 30cm ..fi atent aici arta!!! http://www.youtube.com/watch?v=UP_J6WotjOY .Trebuia sa bag putere mai multa in aceasta chestie ..datorita garniturii din smirghel dur....dar sa nu i-mi creada urechile ce bas putea sa scoata prostia asta ....bine acum nu va ganditi ca era ca la concert..dar pentru un carton de la hartie igienica si o coperta de carte nu mi-a venit sa cred. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Mai bine nu puneam acest filmulet .."aceasta carpitura" Link spre comentariu
Vizitator tomapaul Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Mi-a placut idea ta Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Ma bucur ...l-am aruncat de mult dar am vrut sa vad ce iese. Daca aveam strung are alta mancare de peste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum