Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizare Difuzor (Carcasa meloman 30cm)

Vizitator tomapaul

Postări Recomandate

Vizitator tomapaul

Buna ziua, Intodeauna am avut o slabiciune pentru electronica.Mi-a placut sa fac tot felul de montaje. Dar cel mai mult mi-au placut difuzoarele. Pana sa ma casatoresc si sa imi petrec timpul cu familia reconditionam difuzoare. Cu catva ani in urma am realizat integral un difuzor si aveam de gand sa postez toti pasi aici pe forum. Ieri am gasit pozele facute atunci si m-am gandit ca niciodata nu e prea tarziu.Poate uni se pot inspira din munca mea.Difuzorul l-am realizat pe o carcasa de meloman de 30cm. Magnetii au fost cumparati(diam 25cm grosime 20cm) carcasa recuperate iar restul au fost realizate manual. Defapt erau 2 difuzoare in plan dar numai unul l-am terminat (merge si azi f f bine) la al doilea am lipit doar magnetul cu piesele polare si l-am montat pe carcasa si nu i-am mai facut nimic. E pus bine in debara poate il voi termina si acela.O zi buna.

Realizare difuzor_1.pdf

Realizare difuzor_2.pdf

Realizare difuzor_3.pdf

Realizare difuzor_4.pdf

Realizare difuzor_5.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_bryz

3

• 3 săptămâni mai târziu...

Acestea sunt toate pozele

Foarte frumos, am si eu o inventie care o sa rupa targul ..este mai veche si la repezeala ..am vrut sa vad ce iese dintr-un difuzor de 13 cm prins de un lighean de 30cm ..fi atent aici arta!!! :ras: :bataie http://www.youtube.com/watch?v=UP_J6WotjOY .Trebuia sa bag putere mai multa in aceasta chestie ..datorita garniturii din smirghel dur....dar sa nu i-mi creada urechile ce bas putea sa scoata prostia asta ....bine acum nu va ganditi ca era ca la concert..dar pentru un carton de la hartie igienica si o coperta de carte nu mi-a venit sa cred. :nebunrau:
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări