Marian Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Nu stiu de unde ai scos cifra aia de 2,7V per element, dar e cam departe de adevar, in realitate este vorba despre 2,3-2,45V functie de anumiti factori. PS: Mie mi s-a reprosat ca am pus 2 majuscule acolo unde nu erau necesare ( am facut-o asumandu-mi asta, nu din ignoranta ), dar postarea ta e de-a dreptul criptica, trebuie sa recurg la metode de descifrare pe care le foloseam cu ani in urma ca sa citesc sms-uri... Link spre comentariu
QQme Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 (editat) VARTA recomanda,2,6V pe element la acum. lor auto.(la inc. de intretinere) Editat Octombrie 21, 2017 de QQme Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 (editat) Editat Octombrie 21, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 VARTA recomanda,2,6V pe element la acum. lor auto.(la inc. de intretinere) Unde anume se recomanda, si pentru ce tip de acumulatori? Link spre comentariu
QQme Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Vedeti,,incarcarea acumulatorilor auto" Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 (editat) Am gasit acum, si confirm acei 2,6V per celula, insa numai pentru o perioada scurta de timp si numai in vederea desulfatarii. Regimul normal de functionare este dat si la ei cam la aceleasi valori indicate mai sus de mine si de Dl Miticamy. Deci redresorul este ok la 14,4-14,5 asa cum se incarca si la autoturism. https://www.varta-automotive.ro/ro-ro/asistenta-baterii-varta/incarcare/incarcare-baterie-masina Editat Octombrie 21, 2017 de marian Link spre comentariu
QQme Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Asa este, aceasta incarcare se face o data sau de doua ori pe an,daca auto stationeaza mult,sau cind da frigul si acu.are2-3 ani...la un auto relativ nou si care functioneaza zi de zi nu este necesara incarcarea suplimentara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum