binox Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Din contra eu spuneam ca e usor de implementat + ca fata de varianta din schema ta daca folosesti fotorezistenta si ADC-ul vei avea mereu informatie prinvind intensitatea luminii ceea ce-ti permite sa faci tot felul de artificii software pt a optimiza momentul cand se aprind sau se sting farurile.(iti vei putea da seama de exemplu daca ai intrat intr-un tunel sau s-a facut noapte)Cum ai gandit tu vei sti doar cand intensitatea luminii a depasit sau nu un prag. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 asa e dar nu am asa mare experianta cu uC-urile...deci imi va fi cam vreu cu ADC...oricum, ideea e bună. Link spre comentariu
binox Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Nici eu nu am mare experienta dar din fericire se gasesc multe tutoriale cu detoate , chiar si in catalogul mc-ului sunt date exemple de cod. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 exemplele de cod din catalogul uC-ului sunt in assambler...in orice caz, trebuie ceva timp pentru a studia... Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 eu am ceva asemanator pe masina dar foloseste un fototranzistor care este mult mai stabil http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... 309-5.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum