pop_ady44 Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 eu nu am proiector am o sursa de acea pt spoturi de 12 volti 50 watitorul l-am pus pe firele sursei Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 E bine cum ai facut, fiindca si spoturile se alimenteaza tot din surse in comutatie simple care din constructie nu prea sunt prevazute cu filtre EMI (cel putin cele ieftine care mi-au picat in mana n-aveau) Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 poi nu au garantat ca pana nu m-am jucat un pic cu spirele tot facea tot felu de nazbati ba se aprindea ba se stinge ba nu se mai stingea etc etc acu vad ca merge ok Link spre comentariu
lutza2 Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Wow, 2 pagini si rezolvarea logica inca n-a fost aplicata, desi s-a explicat de ce apare fenomenul si cum se poate rezolva Inaca nu am reusit sa gasesc tor-ul de ferita.Ai reusit sa faci testul cu 60w in paralel? Care a fost rezultatul? Link spre comentariu
Vizitator radu m Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Am rezolvat problema definitiv, montand 2 tor-uri de ferita la intrarea in proiectorul led. Am montat si 2 senzori de miscare ce comanda acelasi proiector cu ajutorul uni releu de comutatie-si aprindere prin telecomanda (433,92Mhz-am demontat o priza din aceea telecomandata),si un alt releu de comutatie,pentru ca e o alee si aveam nevioe sa fie iluminata cand vin din ambele parti,si aprinsa permanenta in caz de nevioe.Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum