uflaviu Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Buna! Am o masina de spalat Daewoo model:DWD-M8031 daca o pun la stoarcere imi invarte o singura data iar cand ar trebui sa schimbe sensul se stinge afisajul si imi da eroare 5Pn. (vreau sa mentionez ca sursa a fost schimbata de cineva dar na mai functionat...)Daca ma poate ajuta cineva! va multumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 "(vreau sa mentionez ca sursa a fost schimbata de cineva dar na mai functionat...)" - CARE SURSA , TE REFERI LA ... PROGRAMATOR ? Link spre comentariu
uflaviu Postat Noiembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 "(vreau sa mentionez ca sursa a fost schimbata de cineva dar na mai functionat...)" - CARE SURSA , TE REFERI LA ... PROGRAMATOR ? Este un circuit integrat driver; switch controller LNK304GN si vreau sa stiu daca aceasta este piesa originala pentru acest model.Imi da un cod de eroare 5Pn. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum