electron49 Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 rog frumos cum descarc imaginile din acest telefon in pc.multumesc frumos. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Presupun ca iti trebuie cablu de date sau adaptor bluetooth !! Link spre comentariu
electron49 Postat Noiembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 am cablu de date dar cum il folosesc?multumesc. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Copie fotografiile pe cardul de memorie. Sau trimite-le pe bluetooth pe alt telefon sau direct pe calculator. Link spre comentariu
8429kyd Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Descarca samsung pc suite si sincronizezi telul cu pc-ul...ai acces la memoria lui. Link spre comentariu
electron49 Postat Noiembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 domnule ovidanie.am card de memorie suplimentar dar nu stiu cum sa fac trecerea.banuiesc ca imi trebuie un program instalat pe pc si nu stiu care.multumesc. Link spre comentariu
Marius84 Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Ce sistem de operare folositi? In principiu, la conectarea telefonului mobil la calculator folosind cablul, de date, telefonul ar trebui sa va intrebe daca il activati ca memorie de masa. De aici, odata bifata aceasta optiune, telefonul devine ca un memory-stick in care gasiti folderul in care sunt stocate pozele si de acolo le luati. Aici este softul oferit de cei de la samsung pentru telefon, se instaleaza in calculator, se numeste SAMSUNG New PC Studio http://www.samsung.com/uk/support/model ... downloads# Si aici este manualul telefonului. De citit paginile de la 40 incolo. Desi ar fi ok sa-l cititi pe tot. http://www.telefonultau.eu/manuale/samsung/s5230.pdf Succes! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Conectarea telefonului la calculator necesita un cablu de date dedicat, diferit de cablul usb sau micro usb. Nu este rentabil sa cumperi un asemenea cablu, mai bine cumpara un card reader, este mult mai util, o sa-l folosesti si pentru alte aplicatii. Descarca de pe net manualul de utilizare si citeste ce scrie acolo despre transferul fotografiilor din telefon pe cardul de memorie. Link spre comentariu
electron49 Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 multumesc frumos ambilor domni pentru sfaturi.sanatate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum