Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Prezentare Proteus

Vizitator Answer

Postări Recomandate

In ISIS se poate numerotare automata? Sa explic altcumva, am deja o foaie de lucru cu componente, din alta foaie de lucru cu COPY si PASTE am copiat si respectiv adaugat in foaia actuala, bineinteles ca acum am componente duplicat, R1 de doua ori, R2 de doua ori etc etc, exista vre-o comanda automata de "auto numerotare"? stiu cum se face manual dar parca mai repede s-ar face automat.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 155
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

49

• Rabulea Sergiu

35

• vasile eugen

15

• costyy86

14

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca tocmai va lasat SO si dupa reinstalare a-ti constatat ca tocmai sa pierdut tot ce a-ti creat pina acum (DEVICES/PACKAGES) aflati (sau poate stiati) ca se poat salva, de fapt le copiati undeva iara data viitoare le luati si le suprascrieti peste cele originale si astfel munca este salvata.Cele 4 fisiere ne intereseaza in mod deosebit.[attachment=0]p.jpg[/attachment]

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator saul

Incercand sa simulez daca un soft scris pentru AT89C4051 ar merge si pe AT89S4051, am realizat ca AT89S4051 nu se afla in libraria variantei de ISIS utilizate de mine. Puteti sa-mi spuneti daca la dvs se regaseste acest microcontroller?

Daca da, se poate gasi vreo solutie? Vreo completare de librarie sau alta varianta?

Multumesc.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Se pot importa scheme din eagla in proteus?, vreau sa simulez o schema care o am deja in eagle, doar ca este cam stufoasa, si imi este destul de greu sa o realizez cu proteus, deoarece nu am mai lucrat cu el,si este mai complicat,si pe deasupra nu pot mari spatiul acela unde pot realiza schema, am versiunea 6.9 full, nu am gasit o versiune mai noua full...Multumesc,

Link spre comentariu

Vreau sa invat sa lucrez cu proteus, si am facut o schema simpla pentru simulare cu LM317, dar nu pot modifica pozitia trimerului, potentiometrului, pentru a modifica tensiunea de iesire, cum pot face acest lucru?, si cum pot mari spatiul unde se realizeaza schema? ca acesta este mic..apropo am proteus 7.6 profesional.Multumesc.

Link spre comentariu

Vreau sa invat sa lucrez cu proteus, ......

Proteus e relativ simplu, am lucrat si eu o perioada cu Eagle insa consider ca are unele minusuri fata de acesta, parerea mea nu stiu daca reflecta realitatea insa ma descurc mult mai bine in Proteus si nu m-as intoarce la Eagle sub nici o forma, se pot crea componente rapid si are si 3D, nu la fel de "spetaculos" ca la Eagle dar merge... si are si un simulator "minimal".Ca sa poti regla foloseste urmatorul potentiometru:post-9441-139829415931_thumb.jpgPentru a modifica spatiul de lucru, aici:post-9441-139829415948_thumb.jpgFati timp si citeste si ce sa scris pe aici, in prima pagina ultimul post am intrebat si eu acelasi lucru unde am si primit raspuns, ar fi bine totusi sa nu umplem inutil discutia, e mai greu de gasit o informatie dupa acea....,in rest i-ti stam la dispozitie, succes.
Link spre comentariu

Ok, am gasit, Multumesc...

Ce nu-mi place la ARES e ca daca "tragi" de o componenta si cablajul este deja creat acel cablaj o ia razna, mai mult ca sigur va trebuii sters si retrasat, dar asta e valabil si la Eagle.....
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am nevoie de un transformator in proteus, unde il gasesc? am cautat dar nu am hgasit am protheus 7.6.Multumesc

post-9441-139829439124_thumb.jpg, in cel mai rau caz il creezi, este extrem de simplu.....
Link spre comentariu

multumesc pentru raspuns, insa acum ma-m lovit de alta problema caruia nu reusesc sa-i dsau de cap..cand pun componentrele acestea nu au "nume" trebuie sa le pun eu numele , de exemplu R1, R2,C1, etc..in locul numarului apare semnul intrebari, ce pot face sa imi apara automat?Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări