Stefan Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 foloseste exemplele din Proteus si vezi fisierele din \Program Files\Labcenter Electronics\Proteus 7 Professional\SAMPLES\... http://i37.tinypic.com/2vmtrgy.jpg Link spre comentariu
ramsesrr Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 foloseste exemplele din Proteus si vezi fisierele din \Program Files\Labcenter Electronics\Proteus 7 Professional\SAMPLES\...http://i37.tinypic.com/2vmtrgy.jpgIn exemplele dinj proteus imi merge si mie dar cum fac sa imi merga si la o aplicatie facuta de mine? Link spre comentariu
Stefan Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 daca ai fisierul ASM Proteusul trebuie sa-l compileze singur (sau dai complilare manual si iti apar optiunile la debug)pentru codul in C deja fisierul program nu mai este complilat ca HEX ci ca d39 (au folosit IAR Systems), aici deja nu stiu ce e cu d39. Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Poti spune in ce limbaj programezi? Vezi daca compilerul genereaza fisierul "*.cof", proteusul dupa asta se ia ca sa iti arate variabilele. Link spre comentariu
ASZ12 Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 salut! imi spuneti si mie cum sa fac sa introduc componente noi in librarie?? Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 salut! imi spuneti si mie cum sa fac sa introduc componente noi in librarie??Ai citit in prima pagina unde scrie Rabulea Sergiu si nu te descurci?Daca tot nu te descurci, vrei doar sa introduci sau sa le si creezi, si unde, ISIS, ARES sau in ambele. Link spre comentariu
ASZ12 Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 vreau sa le pot crea sau sa le iau de undeva si sa le introduc in ambele librarii(isis & ares),acum nu stiu daca este mai bine sa le creez eu sau sa le iau de undeva cert este ca in momentul in care iau componenta din librarie(in cazul meu CD40192)imi spune ca modelul nu este in simulator sau ceva asemanator,de aceea va rog sa ma ajutati. Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 vreau sa le pot crea sau sa le iau de undeva si sa le introduc in ambele librarii(isis & ares),acum nu stiu daca este mai bine sa le creez eu sau sa le iau de undeva cert este ca in momentul in care iau componenta din librarie(in cazul meu CD40192)imi spune ca modelul nu este in simulator sau ceva asemanator,de aceea va rog sa ma ajutati.Aaaa, pentru simulator nu ma pricep sa creez..... Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Nu toate componentele din libraria programului se pot simula.Pentru simulare este nevoie de calculele pe care simulatorul trebuie sa le faca pentru a simula o componenta.Nu am incercat niciodata sa vad cum face acest lucru deoarece de multe ori am gasit componente asemanatoare care faceau cam acelasi lucru si le-am folosit pe acelea.CD40192 nu l-am gasit la mine in librarie, deci nu-ti pot spune despre el nimica. Link spre comentariu
ASZ12 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 ok! poate nu m-am exprimat corect,mie personal nu imi trebuie neaparat sa simulez o schema anume numai ca,dupa ce fac o schema in isis si o ''trec'' in ares imi arata legaturile la pini unor integrate aiurea (in cazul meu cd40192 si4093) cu toate ca eu le-am facut cum trebuie,sa fie tot din cauza asta? Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 ok! poate nu m-am exprimat corect,mie personal nu imi trebuie neaparat sa simulez o schema anume numai ca,dupa ce fac o schema in isis si o ''trec'' in ares imi arata legaturile la pini unor integrate aiurea (in cazul meu cd40192 si4093) cu toate ca eu le-am facut cum trebuie,sa fie tot din cauza asta?Uite, am postat aici cum se face o capsula in ARES: si "devices" in ISIS: Link spre comentariu
ASZ12 Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 multumesc! nu reuseam prea curand (sau poate deloc),multumesc mult !! Link spre comentariu
ASZ12 Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 cand dau clic pe ,,toggle grid'' imi apare fundalul negru cum reusesc sa-l fac cu linii ??? Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 cand dau clic pe ,,toggle grid'' imi apare fundalul negru cum reusesc sa-l fac cu linii ???Daca nu ma insel depinde de varianta de Proteus, la mine are trei stari, fara, puncte si linii. Link spre comentariu
ASZ12 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 la asta m-am gandit si eu,oricum multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum