Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Prezentare Proteus

Vizitator Answer

Postări Recomandate

• Răspunsuri 155
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

49

• Rabulea Sergiu

35

• vasile eugen

15

• costyy86

14

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca ai fisierul ASM Proteusul trebuie sa-l compileze singur (sau dai complilare manual si iti apar optiunile la debug)pentru codul in C deja fisierul program nu mai este complilat ca HEX ci ca d39 (au folosit IAR Systems), aici deja nu stiu ce e cu d39.

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

salut! imi spuneti si mie cum sa fac sa introduc componente noi in librarie??

Ai citit in prima pagina unde scrie Rabulea Sergiu si nu te descurci?Daca tot nu te descurci, vrei doar sa introduci sau sa le si creezi, si unde, ISIS, ARES sau in ambele.
Link spre comentariu

vreau sa le pot crea sau sa le iau de undeva si sa le introduc in ambele librarii(isis & ares),acum nu stiu daca este mai bine sa le creez eu sau sa le iau de undeva cert este ca in momentul in care iau componenta din librarie(in cazul meu CD40192)imi spune ca modelul nu este in simulator sau ceva asemanator,de aceea va rog sa ma ajutati.

Link spre comentariu

vreau sa le pot crea sau sa le iau de undeva si sa le introduc in ambele librarii(isis & ares),acum nu stiu daca este mai bine sa le creez eu sau sa le iau de undeva cert este ca in momentul in care iau componenta din librarie(in cazul meu CD40192)imi spune ca modelul nu este in simulator sau ceva asemanator,de aceea va rog sa ma ajutati.

Aaaa, pentru simulator nu ma pricep sa creez.....
Link spre comentariu

Nu toate componentele din libraria programului se pot simula.Pentru simulare este nevoie de calculele pe care simulatorul trebuie sa le faca pentru a simula o componenta.Nu am incercat niciodata sa vad cum face acest lucru deoarece de multe ori am gasit componente asemanatoare care faceau cam acelasi lucru si le-am folosit pe acelea.CD40192 nu l-am gasit la mine in librarie, deci nu-ti pot spune despre el nimica.

Link spre comentariu

ok! poate nu m-am exprimat corect,mie personal nu imi trebuie neaparat sa simulez o schema anume numai ca,dupa ce fac o schema in isis si o ''trec'' in ares imi arata legaturile la pini unor integrate aiurea (in cazul meu cd40192 si4093) cu toate ca eu le-am facut cum trebuie,sa fie tot din cauza asta?

Link spre comentariu

ok! poate nu m-am exprimat corect,mie personal nu imi trebuie neaparat sa simulez o schema anume numai ca,dupa ce fac o schema in isis si o ''trec'' in ares imi arata legaturile la pini unor integrate aiurea (in cazul meu cd40192 si4093) cu toate ca eu le-am facut cum trebuie,sa fie tot din cauza asta?

Uite, am postat aici cum se face o capsula in ARES:
si "devices" in ISIS:
Link spre comentariu

cand dau clic pe ,,toggle grid'' imi apare fundalul negru cum reusesc sa-l fac cu linii ???

Daca nu ma insel depinde de varianta de Proteus, la mine are trei stari, fara, puncte si linii.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări